Ιδέες Για Μια Υπέροχη Βάπτιση!

4566

Οι βαπτίσεις αποτελούν μία υπέροχη κοινωνική εκδήλωση η οποία είναι απίστευτα λαμπερή. Το στολισμένο τραπέζι στην εκκλησία αποτελεί το σημείο αναφοράς.

Σήμερα λοιπόν, το ogamosmas.gr σας προτείνει τα στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι.

Επιλέξτε κάτι δροσιστικό

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται στις βαπτίσεις να προσφέρεται κάποιος χυμός ή λίγο νερό στους καλεσμένους. Το στοιχείο αυτό επιβάλλεται, κυρίως εάν η βάπτιση συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και δημιούργησε προτάσεις, που θα απογειώσουν τη βάπτιση του μωρού σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεγάλες μπουκάλες με κρύο τσάι και χυμό, ώστε οι καλεσμένοι να σερβίρονται ανάλογα με αυτό που επιθυμούν. Επίσης, μπορείς να γεμίσεις ποτήρια με χυμό ή αναψυκτικό της επιλογής σου και να το συνοδεύσεις με κάποιο μπισκότο.

Δροσιστική λεμονάδα και κρύο τσάι
Milkshake με λαχταριστά μπισκότα

Ζαχαρόπαστα, το λατρεμένο γλυκό των βαπτίσεων

Η ζαχαρόπαστα παραπέμπει σε κάτι παιδικό. Χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε βάπτιση και θεωρείται η απόλυτη τάση! Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε μπισκότα ή ακόμα και σε cup cakes τα οποία είναι η ιδανική επιλογή.

Untitled | by bambellacookies
Μπισκότα με ζαχαρόπαστα

Ως υλικό δουλεύεται πολύ εύκολα, ώστε να δημιουργήσεις διάφορα σχέδια και σχήματα με τα οποία θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου. Ταιριάζει απόλυτα τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι. Επίσης, να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται χρησιμοποιείς συγκεκριμένα χρώματα. “Παίξε” με τις αποχρώσεις και δημιούργησε όμορφες εικόνες.

Cup cakes με ζαχαρόπαστα
Φανταστικές δημιουργίες

Pop corn corner

Μία τάση, που τείνει να γίνει λατρεία, είναι η χρήση pop corn. Οι αλμυρές γεύσεις γενικότερα, ανανεώνουν τον μπουφέ και διαφέρουν από την γλυκιά μονοτονία. Ιδιαίτερα τα Pop corn είναι αγαπημένη επιλογή για τους καλεσμένους όλων των ηλικιών και φυσικά κάνουν τη διαφορά από τα υπόλοιπα κεράσματα.

Pop Corn σε μπουφέ βάπτισης

Πρωτοτυπήστε με φρούτα εποχής 

Τα φρούτα είναι σίγουρα ένα στοιχείο, που σπάνια θα δεις σε μπουφέ βαπτίσεων. Παρ’ όλα αυτά, αποτελεί μία επιλογή που θα κάνει τη διαφορά, καθώς δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους περιστάσεις.

Φρέσκα σταφύλια σε μπουφέ βάπτισης

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κεράσια, σταφύλια και με φρέσκα φρούτα εποχής, δροσίζοντάς τους καλεσμένους σου.

Fruit cones
Φρούτα εποχής σε χωνάκι
Κεράσια σε μπουφέ βάπτισης

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Γλυκό Βάπτισης (Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό)
  2. Διοργανώστε ένα υπέροχο bridal ή baby shower (Amabile Creations)
  3. Μαρτυρικά Βάπτισης