Γαμπριάτικα Παπούτσια: Η Σημαντική Λεπτομέρεια Στην Εμφάνισής Σου!

3559

Στον γάμο σου είσαι πρωταγωνιστής και παρά το γεγονός ότι συνήθως η νύφη συγκεντρώνει όλα τα βλέματα, μπορείς να ξεχωρίσεις επιλέγοντας το κατάλληλο στυλ. Τα γαμπριάτικα παπούτσια, θα αποτελέσουν την τελική υπογραφή. Είναι το στοιχείο που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη την εμφάνισή σου και φυσικά να αναδείξει το ύφος σου.

Δεν είναι μία εύκολη αγορά όπως φαντάζεσαι

Τα παπούτσια, παρά το γεγονός ότι φαντάζουν μία εύκολη και γρήγορη αγορά, στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Όπως είναι φυσιολογικό, η πρώτη σου αγορά θα είναι το κοστούμι. Επομένως, τα παπούτσια πρέπει να κουμπώνουν απόλυτα στο στυλ του κουστουμιού. Στην περίπτωση που θέλεις να φορέσεις ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως μία εξεζητημένη γραβάτα, ή μία έντονη καρφίτσα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα.

Μην ξεχνάς ότι το fit του παπουτσιού είναι το Α και το Ω. Υπάρχει η πιθανότητα να βρεις το τέλειο παπούτσι, όμως να μην ταιριάζει καθόλου στον χαρακτήρα και το ύφος σου. Μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Η ημέρα του γάμου σου είναι η απόλυτη ευκαιρία να αποδείξεις στον εαυτό σου αλλά και στην γυναίκα της ζωής σου ότι είσαι κι εσύ ένας ζεν πρεμιέ και μπορείς να υποστηρίξεις εμφανίσεις υψηλής κλάσης.

Η τάση του κλασικού μαύρου τείνει να ξεχαστεί

Πρέπει να γνωρίζεις ότι πλέον υπάρχει τεράστια ποικιλία στα γαμπριάτικα παπούτσια. Αυτό συμβαίνει επειδή η τάση του κλασικού μαύρου παπουτσιού τείνει να ξεχαστεί. Σίγουρα, συνεχίζει να αποτελεί μία ασφαλή επιλογή, όμως δεν κάνει τη διαφορά. Πλέον, οι γαμπροί προτιμούν παπούτσια με χρώματα όπως το καφέ και ιδιαίτερα σχέδια. Αυτές οι επιλογές αναδεικνύουν το υπόλοιπο σύνολο και τους προσδίδουν απίστευτο στυλ.

Οι καλύτερες προτάσεις μέσα από εικόνες

Η ομάδα του Ogamosmas.gr, πραγματοποίησε μία εκτενή έρευνα και σου παρουσιάζει μία ποικιλία επιλογών σε στυλ και χρώματα. Βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Γαμπριάτικα Παπούτσια σε καφέ σκούρη απόχρωση
Γαμπριάτικα Παπούτσια σε έντονη ταμπά απόχρωση
Γαμπριάτικα Παπούτσια σε αποχρώσεις του petrol
Γαμπριάτικο παπούτσι σε ΄σκούρη καφέ απόχρωση
Γαμπριάτικα Παπούτσια χωρίς κορδόνια με λεπτομέρειες – κρόσια
Γαμπριάτικο Παπούτσι τύπου oxford

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Γραβάτα: Το Στοιχείο – Κλειδί στην εμφάνισή σου!
  2. 4+1 εμφανίσεις των γαμπρών από το ogamosmas.gr 
  3. 5 λόγοι που θα τον οδηγήσουν αμέσως στην πρόταση γάμου