Τραπέζι Καλεσμένων: Μάθε Όλα Τα Μυστικά Στολισμού

5002

Ο στολισμός του γάμου αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία οργάνωσης.Πόσο μ’αλλον τα τραπέζια των καλεσμένων στη δεξίωση. Είναι η πρώτη εικόνα του Party και οφείλει να σε εκπροσωπήσει επάξια. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις που αναμφισβήτητα θα κάνουν την απόλυτη διαφορά.

Δοκίμασε ένα ιδιαίτερο runner

Το λευκό σίγουρα θα κυριαρχεί στον γάμο σου. Μία πολύ καλή πρόταση για να σπάσεις την μονοτονία στον στολισμό των τραπεζιών, είναι να επιλέξεις ένα runner. Με αυτόν τον τρόπο, θα ισορροπήσεις τα χρώματα, διατηρώντας φυσικά την αίγλη και το prestige που επιθυμείς για την δεξίωσή σου.

Στολισμός
Στολισμός Τραπεζιού με runner

Μπορείς να επιλέξεις ένα χρωματιστό runner. Οι παστέλ αποχρώσεις θα δημιουργήσουν μία απόλυτα ρομαντική διάθεση και θα προσθέσουν φωτεινότητα στον χώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείς το απόλυτο λευκό, μπορείς να δημιουργήσεις ένα runner από άνθη και λευκά κεριά. Η λάμψη των κεριών θα δώσει το extra glam και θα απογειώσει την αίθουσα.

Στολισμός
Στολισμός Τραπεζιού με Runner

Μην ξεχνάς την all time classic επιλογή: λουλούδια

Τα άνθη είναι must item για κάθε γάμο. Σου προτείνουμε, εφόσον τα τραπέζια της δεξίωσης είναι ροτόντες, να τοποθετήσεις πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών στο κέντρο κάθε τραπεζιού. Το λευκό χρώμα είναι το ιδανικό, καθώς αποπνέει υψηλής αισθητικής prestige και τονίζει την επίσημη διάθεση της βραδιάς.

Στολισμός
Στολισμός Τραπεζιού με Λουλούδια

Η αρίθμηση είναι το Α και το Ω

Η αρίθμηση των τραπεζιών πλέον είναι υποχρεωτική. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, δημιουργώντας αριθμούς – στολίδια για το κάθε τραπέζι. Ακόμη, μπορείς να τυπώσεις κάρτες με τον αριθμό τραπεζιού και ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα.

Στολισμός
Αρίθμηση Τραπεζιού
Στολισμός
Αρίθμηση Τραπεζιού

Το γυάλινο στοιχείο επιβάλλεται

Το γυαλί είναι ένα υλικό που αποπνέει ιδιαιτερότητα και προσδίδει στυλ. Πόσο μάλλον όταν κοσμεί κάθε τραπέζι ξεχωριστά. Μπορείς να στολίσεις τα τραπέζια των καλεσμένων με γυάλινα βάζα σταα οποία θα βάλλεις υλικά της επιλογής σου.

Στολισμός
Στολισμός Τραπεζιού με Βάζο
Στολισμός
Στολισμός Τραπεζιού με Βάζο

Τα πιάτα των καλεσμένων

Ποιος είπε ότι η διακόσμηση σταματά εδώ; Μπορείς να διακοσμήσεις ακόμα και τα πιάτα των καλεσμένων! Πρόσεξε μικρές λεπτομέρειες που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά. Μπορείς να διακοσμήσεις τις πετσέτες των καλεσμένων, με ένα άνθος της εποχής ή κάποιο αρωματικό λουλούδι (λεβάντα). Ακόμη, μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο πουγκάκι ή να τυπώσεις κάποια ευχαρηστήρια κάρτα.

Στολισμός
Στολισμός Πιάτου
Στολισμός
Στολισμός Πιάτου

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

Γάμος σε γήινες αποχρώσεις

Γάμος με θέμα την ελιά

Χρυσές λεπτομέρειες διακόσμησης