Προσκλητήρια – Κάρτες: Το Ιtem Που Θα Λατρέψεις!

3323

Τα προσκλητήρια είναι η πρώτη εικόνα των καλεσμένων για τον γάμο σου. Επομένως, θα πρέπει όχι μόνο να τους εντυπωσιάσουν, αλλά και να τους προϊδεάσουν για το ύφος στο οποίο θα κινηθεί ολόκληρη η τελετή. Σου προτείνουμε, λοιπόν, μία νέα τάση που θα λατρέψεις!

Προσκλητήριο – κάρτα: άλλαξε συνήθειες!

Προσκλητήρια
Προσκλητήριο-Κάρτα

Το κλασσικό προσκλητήριο γάμου, έρχεται πάντα σε φάκελο. Διάφορα στυλ, χρώματα και υφές, εξυπηρετούν το γούστο του ζευγαριού. Αν όμως, θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να πραγματοποιήσεις έναν γάμο έξω από τα κλασσικά πρότυπα, μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις από τα προσκλητήρια.

Τα προσκλητήρια – κάρτες, είναι μία πρόταση διαφορετική που σίγουρα κάνει τη διαφορά. Μπορείς να κινηθείς είτε σε πιο ασφαλή μονοπάτια, είτε σε κάτι εντελώς ιδιαίτερο και νέο. Ρομαντικό, κλασσικό, χιουμοριστικό, glam και πάρα πολλά ακόμα στυλ. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δώσε ξεχωριστό ύφος στην ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!

Δοκίμασε την κάρτα-ημερολόγιο

Ημερολόγια με κυκλωμένη την ημερομηνία του γάμου σου! Λίγες και βασικές πληροφορίες. Επέλεξέ το εάν αγαπάς τον μινιμαλισμό και επιθυμείς μία εκλεπτυσμένη πρώτη εικόνα. Μπορείς να στολίσεις την κάρτα με κάποια κορδέλα, ή ακόμα και με λίγο σπάγκο εάν θέλεις να χαλαρώσεις το ύφος.

Προσκλητήρια
Κάρτες – ημερολόγια

Μην πεις όχι στην κάρτα- φωτογραφίας

Απόλυτη τάση τον τελευταίο καιρό, είναι η τυπωμένη φωτογραφία του ζευγαριού ως φόντο στο προσκλητήριο. Δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο στυλ και φυσικά αποτελεί όμορφο ενθύμιο για όλους όσους σας αγαπούν! Μπορείς να επιλέξεις μία ρετρό φωτογραφία, ή και κάτι απλούστερο ανάλογα με το γενικό ύφος του γάμου.

Προσκλητήρια
Κάρτα-φωτογραφία
Προσκλητήριο
Προσκλητήριο-Φωτογραφία

Total white: Η safe επιλογή που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα

Το ολόλευκο είναι κλασσική επιλογή, ο οποία όμως παραμένει σταθερά υψηλής αισθητικής. Μπορείς να συνδυάσεις την κάρτα με κάποιο λευκό κορδόνι. Το χρώμα της γραμματοσειράς θα τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα! Σκέψου τις  αποχρώσεις του γάμου σου και πράξε ανάλογα!

Προσκλητήρια
Κάρτα-total white

Το see-through χαρτί θα γίνει η απόλυτη τάση!

Εάν επιθυμείς να δημιουργήσεις έναν full glam γάμο, δεν έχεις παρά να επιλέξεις see-through κάρτα ως προσκλητήριο. Προτίμησε μία γραμματοσειρά σε χρυσή ή μπρονζέ απόχρωση, ώστε να απογειώσεις το τελικό αποτέλεσμα!

Προσκλητήρια
Κάρτα-see through

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

  1. Προσκλητήρια Γάμου: Άνοιξη
  2. Προσκλητήρια Rustic
  3. Προσκλητήρια Luxury