ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Τα 3+1 Statement Ιtems Που Δεν Πρέπει Να Λείπουν Από Το Στολισμό Του Γάμου Σου (Wedding Memory Μαριάννα)

2989

Για να ξεχωρίσει ένας γάμος, εκτός από μία λαμπερή νύφη και έναν κομψό γαμπρό, χρειάζεται και ένα στολισμό πέρα από τα συνηθισμένα. Έναν στολισμό, που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους και θα τους κάνει να τον θυμούνται για πάντα. 

Ένας στολισμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να τον κάνουν να ξεχωρίσει. Μερικοί από αυτούς είναι το θέμα, τα λουλούδια, τα διακοσμητικά και γενικότερα των τρόπο ο τρόπος με τον οποίο θα αποδοθεί η ιστορία αγάπης του ζευγαριού.

Σήμερα, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε μερικά παρόμοια statement items από κάποιους πραγματικούς γάμους που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την βοήθεια του ανθοπωλείου Wedding Memory Μαριάννα, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν και από το δικό σας γάμο.

To υπέροχο “LOVE” τραπέζι του Λάζαρου και της Ιωάννας 

στολισμό
Wedding Memory Μαριάννα

Είχαμε μείνει άφωνοι με αυτό το εκπληκτικό τραπέζι που είχε για βάση του την λέξη “LOVE”, δηλώνοντας ξεκάθαρα το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι ήταν εκείνη την μοναδική ημέρα για αυτούς. Ό, τι καλύτερο πραγματικά!

Η vintage ανθοδέσμη της Κωνσταντίνας και του Πέτρου 

στολισμό
Wedding Memory Μαριάννα

Ένας vintage γάμος που λατρέψαμε τόσο για το ευτυχισμένο και λαμπερό ζευγάρι, όσο και για αυτή την ονειρεμένη ανθοδέσμη σε τόνους ροζ και λευκούς που κοσμούσε το χέρι της  νύφης.

Ο εντυπωσιακός στολισμός του αυτοκινήτου της Βάσιας και του Χρήστου 

στολισμό
Wedding Memory Μαριάννα

Λιλά αποχρώσεις, τριαντάφυλλα και δαντέλες δημιούργησαν ένα ονειρικό αποτέλεσμα που μας έκανε εντύπωση και θα το θυμόμαστε για πάντα.

Ο δίσκος με το κρασί του Παναγιώτη και της Συρματένιας 

στολισμό
Wedding Memory Μαριάννα

Σικ λαδί και άσπρες αποχρώσεις, γλαδιόλες και φύλλα ελιάς. Έδωσαν ένα αποτέλεσμα πολύ κομψό και αριστοκρατικό, όπως και το ίδιο το ζευγάρι.

Tο ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 28, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 27431, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο  facebook Ανθοπωλείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ