ΝΥΦΙΚΟ: Τα 5+1 Νυφικά Του Φετινού Καλοκαιριού Που Μας Εντυπωσίασαν (Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides)

0
1269

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου και ξέρουμε πως ψάχνεις τις καλύτερες προτάσεις σε νυφικά φορέματα. Για το φετινό καλοκαίρι, που θα κάνουν την εμφάνισή σου μοναδική.

Δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς και τι να επιλέξεις. Δαντέλα με ανοιχτή πλάτη, μακρύ με εντυπωσιακό μπούστο, στενό για πιο τολμηρές νύφες; Οι επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές.

Για αυτό το λόγο, εμείς σήμερα με την βοήθεια του καταστήματος νυφικών Fashion Brides θα σου προτείνουμε το νυφικό που μπορείς να επιλέξεις. Ένα νυφικό, το οποίο θα είναι λαμπερό και ταυτόχρονα το πιο κομψό φόρεμα της ζωής σου.

Επαγγελματισμός & Εμπειρία 

νυφικά
Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Το κατάστημα Fashion Brides βρίσκεται στο χώρο της μόδας του νυφικού από το 2000 και ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο νυφικών ευρωπαϊκών οίκων μόδας σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο.

Το 2011  δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα παροχής υπηρεσιών απευθείας προς τις υποψήφιες νύφες. Με τη δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου όπου οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν το νυφικό των ονείρων τους. Από collections επώνυμων οίκων, κάνοντας την εμφάνισή τους μοναδική.

νυφικά
Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Τα νυφικά διακρίνονται για το υψηλό αισθητικά ύφος τους. Την άριστη εφαρμογή τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους, ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις καλαίσθητες απαιτήσεις κάθε υποψήφιας νύφης που διαθέτει άποψη και έντονη προσωπικότητα.

Exclusive σειρά νυφικών

Η υπεύθυνη του καταστήματος, Μαρία Χατζοπούλου, διαθέτει την πλήρη εξειδίκευση στο χώρο των νυφικών. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας.

Μάλιστα, μία νέα και ολοκληρωμένη exclusive σειρά θα καλύψει και τις προσδοκίες της πιο απαιτητικής νύφης.  Έτσι, ανάλογα με τον χαρακτήρα, το στιλ και τα χαρακτηριστικά της κάθε υποψήφιας μπορούν να δημιουργήσουν από το μηδέν το νυφικό των ονείρων της custom made, μόνο για αυτή.

Ακόμα και αν δεν έχετε βρει αυτό που σας ταιριάζει αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή επιλογή για ένα παραμυθένιο νυφικό που όλοι θα θυμούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συλλογή νυφικών της FASHION BRIDES, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα επί της οδού Μεραρχίας 119 ή τηλεφωνικά στο 23210 65096, 55949, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Fashion Brides.