Ένας Παραμυθένιος Γάμος Και Μία Ανοιξιάτικη Βάπτιση Για Την Έλσα Και Τον Στέλιο

3339

Σήμερα θα δούμε μαζί έναν παραμυθένιο ανοιξιάτικο γάμο και μία βάπτιση. Όπου μας γέμισε με ρομαντισμό και συγκίνηση. real weddings

Ο λόγος για τον Στέλιο Μιχαηλούδη και την Έλσα Χατζηεφραιμίδου. Οι οποίοι στις 28 Απριλίου 2018 έδωσαν το ομορφότερο και πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους. Το ραντεβού του γάμου τους. real weddings

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικήτα Σερρών. Με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Καθώς, μαζί με τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που αντάλλαξαν, βάπτισαν και το μικρό τους παιδάκι.

Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κουμπάροι τους. Ο Γιώργος Πιπιγκάκης, Γεωργία και Χρήστος Ζάπτση. Οι οποίοι, εμφανώς συγκινημένοι επισφράγισαν την νέα κοινή ζωή του ζευγαριού.

Από το πλευρό του παιδιού τους δεν έλειπε η νονά του Χριστιάνα Τζίκα. Η οποία έδωσε όρκο ιερό να είναι πάντα δίπλα του. Nα το στηρίζει στα πρώτα του βήματα σαν πνευματική του μητέρα.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της το οποίο προέρχονταν από τη νυφική συλλογή της Fashion Brides. Μία αέρινη και ιδιαίτερη δημιουργία που ταίριαζε απόλυτα στο στιλ και στην προσωπικότητά της. Ο γαμπρός κομψός και ανυπόμονος για την μεγάλη ώρα του μυστηρίου.

Τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης ανέλαβε το Ανθοπωλείο Διάνθιστον.  Όπου έδωσε έναν άλλο αέρα στο χώρο. Στην ατμόσφαιρα με τις υπέροχες συνθέσεις του.

Ένας, λοιπόν, από τους πολλούς λόγους που μας εντυπωσίασε αυτός ο γάμος, ήταν και τα τεράστια χαμόγελα ευτυχίας. Aντικρίσαμε στις φωτογραφίες, από τη γαμήλια δεξίωση.

Χαμόγελα, όχι μόνο από την Έλσα και τον Στέλιο, αλλά και από όλους τους καλεσμένους τους. Σε αυτό, ασφαλώς, συνέβαλε ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis. Ο οποίος ανέλαβε τη μουσική κάλυψη της βραδιάς και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία!

Η δεξίωση  του γάμου πραγματοποιήθηκε στις Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια. Αφήνοντας του καλεσμένους αλλά και το ζευγάρι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη φωτογράφιση του γάμου του Στέλιου και της Έλσας, ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Εφραιμίδης. Αποτυπώνοντας χιλιάδες συναισθήματα σε κάθε κλικ του!

real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
real weddings
Στέλιος & Έλσα Wedding Photography
H Έλσα και o Στέλιος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!
Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

GOLD MEMBERS | Wedding Dress: Fashion Brides, Wedding Party: Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος Μένια, Wedding DJ: Panos Piretzis | Your djs team by DJ Panos Piretzis 

BRONZE MEMBER | Wedding Decor: Ανθοπωλείο Διάνθιστον 

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Ο Γάμος της Μαρίας και του Γιάννη
  2. Ο Γάμος της Γεωργίας και του Σωτήρη
  3. Ο Γάμος της Ελευθερίας και του Γιώργου