Στέφανα Γάμου: Όμορφες Επιλογές Για Την Ξεχωριστή Σας Μέρα!

0
507

Τα στέφανα αποτελούν το στοιχείο κλειδί σε κάθε γάμο. Συνδέονται με την πιο σημαντική στιγμή του μυστηρίου και φυσικά αποσπούν όλα τα βλέμματα.

Το ogamosmas.gr, σου προτείνει τα στέφανα του γάμου, τα οποία θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις!

Αγάπησε το χρυσό

Το χρυσό είναι ένα από τα χρώματα που συνηθίζεται σε γάμους. Ειδικά όταν πρόκειται για τα στέφανα, το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να απογειώσει το σημαντικότερο item του γάμου σου! Πέραν από το γεγονός ότι προσδίδει απίστευτο στυλ, το χρυσό είναι ένα χρώμα-καμβάς που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Επομένως, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις ένα περίτεχνο σχέδιο, το οποίο αναμφισβήτητα θα δώσει το κάτι παραπάνω στην τελική εικόνα.

Χρυσά στέφανα με λεπτομέρειες στη διακόσμηση
Χρυσά στέφανα με ιδιαίτερο σχήμα

Το Vintage επέστρεψε και σου το προτείνουμε

Το Vintage έχει επιστρέψει και πάλι. Το λατρεύουμε και φυσικά σου προτείνουμε να το επιλέξεις χωρίς δισταγμούς. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία τεράστια γκάμα, τα στέφανα που ταιριάζουν στις δικές σου προτιμήσεις.

Μην ξεχνάς ακόμα, ότι θα μπορούσες να τα στολίσεις εσύ η ίδια, με διάφορα DIY κόλπα. Κάτι τέτοιο αν μη τι άλλο θα έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία για σένα. Δοκίμασε όμορφες κλωστές και μικρές vintage λεπτομέρειες.

Vintage στέφανα γάμου
Vintage στέφανα γάμου με έντονο στολισμό

Το λευκόχρυσο είναι η safe επιλογή που θα αγαπήσεις

Τα περισσότερα στέφανα γάμου κινούνται στους τόνους του λευκόχρυσου. Αυτό όμως, δεν λειτουργεί καθόλου αρνητικά στο να τα επιλέξεις και εσύ. Η γκάμα της επιλογής σου είναι κυριολεκτικά ατελείωτη και φυσικά το λευκόχρυσο δεν χάνει ποτέ την αίγλη και το chic ύφος του.

Είναι μία επιλογή η οποία θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και παράλληλα θα αγαπήσεις το τελικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο χρώμα γράφει μοναδικά στον φακό. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσεις υπέροχα κλικ από την σημαντικότερη στιγμή του γάμου σου!

Στέφανα γάμου σε λευκόχρυσο
Διπλά στέφανα γάμου σε λευκόχρυσο και χρυσό

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Σκουλαρίκια Γάμου
  2. Κόσμημα Σταυρός (Χατζηδημητρίου Στέφανος)
  3. Βέρες Γάμου (Χατζηδημητρίου Στέφανος)