Βιβλίο Ευχών: Φύλαξε Τις Ευχές Των Αγαπημένων Σου Με Ευφάνταστους Τρόπους!

6722

Σχεδόν σε όλους τους γάμους, οι καλεσμένοι βρίσκουν το γνωστό βιβλίο ευχών, όπου καταγράφουν τις σκέψεις τους για το ζευγάρι και τους γεμίζουν ευχές.

Το ogamosmas.gr, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλες τις νύφες, σας παρουσιάζει τα πιο ιδιαίτερα wish books, ώστε η κάθε λεπτομέρεια στο γάμο σας να μετράει.

Το παζλ των ευχών

Οι ευχές των αγαπημένων σου ανθρώπων θα σε συνοδεύουν μία ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να τις φυλάξεις με έναν όμορφο τρόπο και γιατί όχι, να διακοσμήσουν ακόμα και το σπίτι τους. Μπορείς, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις κομμάτια παζλ αντί για χαρτί, ώστε οι καλεσμένοι να γράψουν εκεί την ευχή τους. Επίσης, σου προτείνουμε να βάψεις τα κομμάτια σε χρώμα της αρεσκείας σου, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία. Στη συνέχεια, μπορείς να δημιουργήσεις πίνακες με τα κομμάτια και να διακοσμήσεις κάποιο χώρο του σπιτιού σου.

Υπέροχη ιδέα με κομμάτια παζλ αντί για wish book  
Κομμάτια παζλ αντί για wish book σε σχήμα καρδιάς

Ευχές στο μπουκάλι

Η νέα τάση, προστάζει τα wish books να αντικατασταθίστανται από κομμάτια χαρτιού τα οποία θα μπαίνουν τυλιγμένα σαν πάπυρος σε γυάλινα μπουκάλια. Φυσικά, η τάση δέχεται πολλές παραλλαγές. Μπορείς να αντικαταστήσεις το γυάλινο μπουκάλι με ένα πολύ όμορφο και chic βάζο. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα στυλ χαρτιού, ώστε να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Οι ευχές σε μπουκάλι
Πανέμορφο γυάλινο βάζο με χρυσές λεπτομέρειες, αντί για wish book

Το δένδρο της αγάπης

Στην περίπτωση που θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, μπορείς να εμπνευστείς από το δέντρο της αγάπης. Χρησιμοποιήστε μία κατασκευή σε μορφή δέντρου, την οποία μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. Έπειτα, η κάθε ευχή θα αποτελεί και ένα στολίδι στο δέντρο. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Δέντρο με ευχές – στολίδια

Πίνακας ευχών

Εάν θέλεις να σε συνοδεύουν οι ευχές των καλεσμένων σου, μπορείς αντί για wish book να δημιουργήσεις έναν υπέροχο καμβά στα χρώματα που επιθυμείς. Εκεί μπορείς να δεχτείς τις ευχές των καλεσμένων σου και αργότερα να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τα υπέροχα λόγια όσων σε αγαπούν.

Πίνακας ευχών αντί για wish book

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Rustic Γάμος
  2. DJ Γάμου: Panos Piretzis
  3. Νηστίσιμο Γλυκό σε Γάμο