Ένας Υπέροχος Καλοκαιρινός Γάμος Για Τη Γιώτα Και Τον Στέργιο!

2711

Ο σημερινός υπέροχος καλοκαιρινός γάμος ανήκει στους πολύ αγαπημένους μας, και όπως θα καταλάβεις πολύ σύντομα παρακάτω, το ίδιο θα πεις κι εσύ.

Ξεκινάμε!

υπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Πρόκειται για ένα μοναδικό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της πόλης τη Γιώτα και το Στέργιο.

Οι οποίοι πριν από λίγες μέρες, έκαναν έναν ονειρεμένο γάμο.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Ο λόγος για τη Γιώτα Δοκουσλή και το Στέργιο Τσιαλίκη, που την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Πεντάπολη Σερρών. Έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Από το πλευρό της Γιώτας και του Στέργιου, δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη και κουμπάρα, Μαρία Μακενατζή, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση. Έβλεπε τους φίλους της στην πιο πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά ονειρεμένος και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στη μοναδική γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στις Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια. ‘Όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί. Παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες διατήρησαν στα ύψη το κέφι τόσο της Γιώτας και του Στέργιου, όσο και των καλεσμένων. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά αυτή, πραγματικά, ήταν γεμάτη διασκέδαση.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

υπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμοςυπέροχος καλοκαιρινός γάμος

Η Γιώτα  και ο Στέργιος μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

 

Wedding Professionals
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας