Έπιπλο Χριστόπουλος

4125

Το Έπιπλο Χριστόπουλος δίπλα σας σε κάθε βήμα για το νέο σας σπίτι 

Ένας σύγχρονος χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε αυτό που αναζητάτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μία τεράστια ποικιλία σε έπιπλα σας περιμένει. Ώστε να διαμορφώσετε το νέο σας σπίτι και να κάνετε την ζωή σας λειτουργική και ξεκούραστη.

Μεγάλη γκάμα επίπλων 

Η μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επίπλων και η αγάπη του για το αντικείμενο, το καθιστά το καλύτερο στο είδος του και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει δίνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις της αγοράς.

Όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά. Κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών στις χαμηλότερες τιμές που μπορούν να υπάρξουν.

Στο Έπιπλο Χριστόπουλος θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε καναπέδες, κρεβάτια, ανατομικά στρώματα για ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο και αλλά και τραπεζαρίες κάθε μεγέθους και στυλ.

Επιπλέον, κάθε ζευγάρι μπορεί να κατασκευάσει το σαλόνι ή την τραπεζαρία που επιθυμεί από την αρχή, σύμφωνα με το νέο του σπίτι, αλλά και τις ανάγκες του.

Ετοιμάζεστε, λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα εδώ θα βρείτε ή θα δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Με βάση τα δικά σας κριτήρια μέσα από μία μεγάλη ποικιλία και με τις τελευταίες τάσης στην διακόσμηση και στο designe.

WEBSITE: epiploxristopoulos.gr
FACEBOOK: Έπιπλο Χριστόπουλος
LOCATION: 7ο χλμ. ΕΟ Σερρών Προμαχώνα – Σέρρες
Τηλ.:  (+30) 23210 78281