WEDDING: Ο Παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος Γάμος Της Ευαγγελίας Και Του Σταύρου

1999

Η Ευαγγελία Θολιώτη και ο Σταύρος Βουβόνος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο μετά τα Χριστούγεννα, την πιο μαγική στιγμή του χρόνου!

Το όμορφο ζευγάρι αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης στις 29 Δεκεμβρίου 2018. Η Ευαγγελία και ο Σταύρος δημιούργησαν τον τέλειο ρουστίκ γάμο που ξεχειλίζει από ρομαντισμό και κομψότητα.

Πανέμορφη, έλαμπε η Ευαγγελία μέσα στο μοναδικό χειροποίητο νυφικό, με λευκές δαντελένιες λεπτομέρειες, δημιουργία της πεθεράς της! “Ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί” μας εξομολογείται η Ευαγγελία.

Οι λαμπερές βέρες του ζευγαριού

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γιατζιτζόγλου Βασιλική, ενώ για το χτένισμά της φρόντισε η Μπουδούμη Παγώνα.

“Με το Σταύρο γνωριζόμαστε από τον Απρίλιο του 2014. Η πρώτη μας γνωριμία έγινε στο χώρο όπου εργαζόμουν”  μας αποκάλυψε η Ευαγγελία.

Προετοιμασία του γαμπρού

Ο Σταύρος για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα φόρεσε ένα κουστούμι από τα ενδύματα “Παρατσουκίδης”.

Η οργάνωση του γάμου

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο γάμο με θέμα το ρόδι (σύμβολο της καλοτυχίας και του έρωτα). Είχε πολλά πανέμορφα rustic στοιχεία με μπορντό πινελιές στη διακόσμηση που επιμελήθηκε υπέροχα το Ανθοπωλείο Διάνθιστον.

Μπουφές υποδοχής
rustik λεπτομέρειες

“Στην οργάνωση του γάμου μας, μας βοήθησε πάρα πολύ ogamosmasΚάθε άρθρο και κάθε ανάρτηση ήταν ένα χέρι βοηθείας για εμένα!”

Τα στέφανα των νεόνυμφων

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, που βρίσκεται στο Νεοχώρι Σερρών.

Στολισμός εκκλησίας

Κουμπάρα του ζευγαριού, ήταν η Αλκμήνη Γρηγοριάδου.

Η τέλεση του μυστηρίου
Η φωτογράφιση με τους γονείς

Μετά το μυστήριο

Μετά την τελετή του γάμου ακολούθησε η παραμυθένια φωτογράφιση στη στολισμένη Ακρόπολη των Σερρών (Κουλά), αποτυπώνοντας κάθε ξεχωριστή στιγμή αυτού του υπέροχου γάμου, μέσα από το φωτογραφικό φακό του Photometro.

Η γαμήλια δεξίωση

Το  όμορφο ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν τη βραδιά στην υπέροχη αίθουσα δεξίωσης Πέτρος και Μένια. Οι νεόνυμφοι εντυπωσίασαν όλους με τον υπέροχο χορό τους!

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους με το μουσικό σχήμα του ΣΙΡΡΙΣ, απολαμβάνοντας τα  επιλεγμένα πιάτα και την άψογη εξυπηρέτηση του Πέτρος και Μένια. Και το πάρτι κράτησε ως το πρωί!

Η next day φωτογράφιση

Η Ευαγγελία και ο Σταύρος αποφάσισαν μετά το γάμο τους, να πραγματοποιήσουν μια ονειρική φωτογράφιση μέσα από το φακό του Photometro,που θα κρατά ζωντανή την κάθε στιγμή και θα αποτυπώνει την αγάπη τους.

Με φόντο την φυσική ομορφιά στη λίμνη της Κερκίνης και με την εναλλαγή σκηνικών, το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό. Απολαύστε το μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που ξεχειλίζουν συναίσθημα!

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: “Τα πάντα ήταν όπως τα είχαμε φανταστεί και σχεδιάσει. Τίποτε λιγότερο, πολλά περισσότερα! Και σ’ αυτό το κομμάτι μας βοήθησαν πάρα πολύ οι φίλοι μας. Τους οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ!”

Συμβουλή νύφης: “Να το ζήσουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Χωρίς άγχος για να χαρούν αυτές τις τόσο όμορφες στιγμές, από την προετοιμασία μέχρι και την υλοποίησή του…Ζήστε το και χαρείτε το, μαζί με τον άνθρωπό σας.”

Η oµάδα του Οgamosmas εύχεται αυτός ο παραμυθένιος γάμος να είναι η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας και ευημερίας!

The Wedding Professionals:

Photography – Photometro

Wedding Decor– Ανθοπωλείο Διάνθιστον

Wedding Costume- Παρατσουκίδης

Μουσικό Σχήμα-ΣΙΡΡΙΣ

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον Υπέροχο Γάμο – Βάπτιση της Φωτεινής και του Ηλία,τον Μαγικό Χειμωνιάτικο Γάμο Της Δέσποινας Και Του Στέλιου! και  τον γάμο της Σαλώμης και του Θανάση με roustic πινελιές.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr