O Μαγικός Χειμωνιάτικος Γάμος Της Δέσποινας Και Του Στέλιου!

3552

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Καρακώστας, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 12 Ιανουαρίου του 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στις Σέρρες.

“Η πρόταση γάμου έγινε, χωρίς να το περιμένω, στον Kουλά Σερρών.  Είχαμε έρθει για διακοπές Χριστουγέννων. Διάλεξε το μέρος που αγαπώ, για να μου κάνει την ωραιότερη πρόταση της ζωής μου!” μας εκμυστηρεύτηκε η Δέσποινα.

Μέσα στο κατάλευκο ρομαντικό νυφικό της Fashion Brides, η Δέσποινα μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή νύφη!

Η πιο γλυκιά κι ευχάριστη παρέα ήταν κοντά της, αποτελούμενη από συγγενείς και φίλους.

Μπουφές με χειροποίητα ροδίτικα γλυκά

Το ζευγάρι επέλεξε τις κομψές βέρες από το κατάστημα κοσμημάτων Αντώνης & Νίκος Μακινατζής.

“Όλοι οι συγγενείς μας από Ρόδο και Σάμο, φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Philippos Xenia. “Το ξενοδοχείο έγινε σαν το σπίτι μας” λέει χαρακτηριστικά η Δέσποινα. “Ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους αγαπημένους μας.”

Χτένισμα Μαρία Γιαπουντζή – Νυφικό μακιγιάζ Στέλλα Καρύδα

“Αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή να μείνουμε μαζί. Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε ο πρίγκιπας μας,ο Ανδρέας.” μας λέει  η Δέσποινα.

Η αγαπημένη μας φίλη,κουμπάρα και νονά Μόσχου Φράνσις

Η οργάνωση του γάμου

“Έψαχνα από νωρίς στο διαδίκτυο για να βρω ιδέες, ώστε να διοργανώσω το γάμο μας όπως ακριβώς τον φανταστήκαμε” μας αναφέρει η Δέσποινα.

Ο στολισμός του γάμου, ήταν ένα από τα βασικότερα στοιχεία της οργάνωσης. Ο υπέροχος στολισμός της εκκλησίας, με κυρίαρχα χρώματα λευκού και γαλάζιου, πραγματοποιήθηκε από το Aνθοπωλείο Διάνθινστον.

Κεράσματα για τους καλεσμένους
Μπουφές υποδοχής
Μπισκότα από Sweet Myriam
Ο γαμπρός έξω από την εκκλησία
Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης στην εκκλησία
Η τέλεση του μυστηρίου
Ο χορός του Ησαΐα

Μετά την τελετή και την ένωση των δύο γονιών, ακολούθησε η όμορφη βάπτιση του  νεοφώτιστου, ολοκληρώνοντας τις τόσο σημαντικές στιγμές μιας ζωής!

Η βάφτιση του μικρού Ανδρέα
Το νεόνυμφο ζευγάρι
Το σαξόφωνο του Χρήστου Μπούσδρου έξω από την εκκλησία

Η  γαμήλια δεξίωση

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την δεξίωση του γάμου στην αίθουσα του Philippos Xenia.

Επέλεξαν μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή τούρτα καθώς και τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο “Πολιτικό”.

Την όμορφη ατμόσφαιρα στην δεξίωση πλαισίωνε η μουσική του dj Θωμά Τόλιου και του συγκροτήματος ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ. Με συνοδεία της ποντιακής λύρας κατάφεραν να “παντρέψουν τη νησιωτική με τη ποντιακή μουσική και να “απογειώσουν” μουσικά τον γάμο!

Η next day φωτογράφιση

Ο φωτογραφικός φακός του Plano Studio αποθανάτισε μέσα στο χιονισμένο τοπίο, στη Κοιλάδα Αγίων Ανάργυρων, την ομορφότερη στιγμή του ζευγαριού!

Η εντύπωση της νύφης:“Η αίσθηση που έχω από τον γάμο μας είναι πως ζήσαμε το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας! Γεμάτο χαρά, συγκίνηση και πολύ κέφι παρέα με όλους τους αγαπημένους μας, που ήρθαν από μακρυά και μας τίμησαν αλλά και από τις Σέρρες!”

Συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμό, αγωνία και φυσικά αγάπη… Συναισθήματα που μπορείς να διακρίνεις πίσω από τα πρόσωπά τους και που δεν μπορούν να κρυφτούν μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Η oµάδα του Οgamosmas σας εύχεται κάθε ευτυχία στη νέα κοινή σας ζωή!

The Wedding Professionals:

Photography –  Plano Studio
Wedding Dress – Fashion Brides
Venue – Philippos Xenia
Wedding Decor– Ανθοπωλείο Διάνθιστον
Wedding Rings – Αντώνης & Νίκος Μακινατζής
Wedding Cake – “Πολιτικό”
Saxophone – Χρήστος Μπούσδρος
Dj – Θωμάς Τόλιος & Συγκρότημα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον τον γάμο της Σαλώμης και του Θανάση με roustic πινελιές, τον boho γάμο της Γιάννας και του Κώστα και τον elegant γάμο της Κατερίνας και του Κωνσταντίνου.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr