Η Ιστορία Αγάπης Της Ευαγγελίας Και Του Άγγελου

1298

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την ξεχωριστή μέρα της Ευαγγελία και του Άγγελου. Το όμορφο ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί για πάντα με έναν παραμυθένιο φθινοπωρινό γάμο στις 21 Σεπτεμβρίου του 2019, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στις Σέρρες.

Η μεγάλη μέρα πλημμύρισε από ρομαντισμό με τον υπέροχο στολισμό από την βιοτεχνία Κερατίδης στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Πανέμορφες συνθέσεις σε λευκές, σομόν και γήινες αποχρώσεις συνδυάστηκαν με χρυσοχάλκινες μπάλες μπαμπού και λευκές καρδιές συνθέτοντας το πιο όμορφο σκηνικό. Η προσθήκη των κεριών δημιουργούσε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους τους.

Απολαύστε κάθε μοναδικό στιγμιότυπο αυτού του υπέροχου ζευγαριού μέσα από το φωτογραφικό φακό του Studio Charalampous και νιώστε και εσείς τη μαγεία αυτής της αξέχαστης μέρας!

H νύφη φόρεσε μια ολόλευκη σατέν ντουσέζ νυφική δημιουργία από το ατελιέ νυφικών Νυμφαία. Την εμφάνισή της συνδύασε με μια υπέροχη νυφική ανθοδέσμη, από το ανθοπωλείο Έλσα,με “fool bloom” τριαντάφυλλα σε ρομαντικές λευκές και παστέλ αποχρώσεις δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή της!

Το λαμπερό αλλά και ταυτόχρονα φυσικό μακιγιάζ της Ευαγγελίας επιμελήθηκε η make up artist Όλυ Φραγκίδου ενώ η hairstylist Νάσια με χαλαρές, αέρινες μπούκλες δημιούργησε ένα εντυπωσιακό ρομαντικό χτένισμα, απογειώνοντας την εμφάνιση της νύφης!

“Ένα καλοκαιρινό βράδυ του 2013 βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και από τότε είμαστε μαζί!! Η πρόταση έγινε μετά από δύο χρόνια στα γενέθλιά μου,1 Νοεμβρίου. Ο Άγγελος σε συνεννόηση με την οικογένειά μου και τους φίλους μας, μου έκανε έκπληξη με μια τούρτα, που έγραφε “ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;” Γονάτισε και μου πρόσφερε… το δαχτυλίδι!”

Ο γαμπρός επέλεξε ένα chic κουστούμι σε μπλε απόχρωση από το κατάστημα Focus.

Το μυστήριο

“Θα θυμάμαι για πάντα το κέφι και την καλή διάθεση όλων των καλεσμένων μας, συγγενών και φίλων. Το πως μας αγκάλιασαν και χάρηκαν μαζί μας την μέρα εκείνη. Και φυσικά την συγκίνηση στα μάτια του άντρα μου, μόλις έφτασα στην εκκλησία!” μας εκμυστηρεύτηκε η Ευαγγελία.

gamos-evangelia-aggelos-ogamosmas.grgamos-evangelia-aggelos-ogamosmas.gr

“Οι φίλοι και κουμπάροι μας Άβαλης Δημήτρης με την σύζυγό του Ελένη Παρούση και η Ζωγραφιά Μπεκιαρίδου, νονά του γιου μας, βρέθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν εκείνη την τόσο σημαντική για μας μέρα!”

Η μέρα έκλεισε με ένα υπέροχο πάρτι στον εκπληκτικό πολυχώρο Ναϊάς,ενώ οι εκλεκτές γεύσεις και τα πλούσια πιάτα κέρδισαν τις εντυπώσεις! Η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου Ταμάμ – Τέχνη από ζάχαρη.Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν κάτω από τους ήχους της μουσικής που επιμελήθηκε ο Dj Άγιος, περνώντας ένα υπέροχο βράδυ!

Νext day φωτογράφιση

Η Ευαγγελία και ο Άγγελος επέλεξαν ένα σαγηνευτικό σκηνικό για να “στήσουν” την next day φωτογράφιση. Tη λίμνη Κερκίνη. Αφέθηκαν στα χέρια του Studio Charalampous , ο οποίος κατάφερε να αποτυπώσει στο φωτογραφικό φακό κάθε ιδιαίτερη στιγμή αυτού του ερωτευμένου ζευγαριού, στο εκπληκτικό αυτό τοπίο!

Συμβουλή νύφης:“Να το χαρούν όσο μπορούν. Να μην σκέφτονται τίποτα που να τους στεναχωρεί. Είναι μια και μοναδική μέρα που θα την ζήσουν μια φορά στην ζωή τους. Να το οργανώσουν σύμφωνα με τα δικά τους θέλουν κι όπως το έχουν ονειρευτεί.”

Trailer γάμου

Παρακολουθείστε το trailer του γάμου της Ευαγγελίας και του Άγγελου που επιμελήθηκε τόσο όμορφα το Studio Charlampous, καταγράφοντας κάθε ξεχωριστή στιγμή τους!

Τις καλύτερες ευχές από το Ogamosmas για μια ζωή γεμάτη χαμόγελα, όπως την ημέρα του γάμου σας!

The Wedding Professionals:

Photography– Studio Charalambous

Αίθουσα Δεξιώσεων–Ναϊάς

Wedding Dress – Ατελιέ Νυμφαία

Γαμπριάτικο Κουστούμι – Focus

Wedding Decor– Βιοτεχνία Κερατίδης

Weddign Flowers – Έλσα

Μουσική Επιμέλεια – Dj Άγιος

Hair Styling – Νάσια

Makeup Artist –  Όλια Φραγκίδου

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις O Καλοκαιρινός Elegant Γάμος Της Μιχαέλλας & Του Φίλιππου Στην Πάφο…,Ονειρεμένος Καλοκαιρινός Γάμος Της Αλεξάνδρας Και Του Γιώργου!,Η Ιστορία Αγάπης Της Στυλιανής & Του Χαράλαμπου

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr