Η Ιστορία Αγάπης Της Στυλιανής & Του Χαράλαμπου

1713

Σήμερα το ταξίδι μας πραγματοποιείται στην πανέμορφη Κύπρο. Εκεί, θα συναντήσουμε την Στυλιανή Φιλίππου και τον Χαράλαμπο Παλατές οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας το πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους! 

Το Ζευγάρι ενώθηκε με τα Ιερά δεσμά του γάμου στις 31 Αυγούστου το 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο χωριό Ψάθι σε μία τελετή όπου ο ρομαντισμός υπήρχε διάχυτος σε κάθε έκφανση του μυστηρίου. Η Ιστορία Αγάπης

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ανδρέας Σιδερένιος και η Ανδρονίκη Ιωσήφ, πρώτα ξαδέρφια της Στυλιανής. Όπως μας διηγήθηκε και η ίδια η Ανδρονίκη είναι και η πνευματική νονά του παιδιού τους.

Ο γάμος μέσα από τα μάτια της Στυλιανής 

Με το Χαράλαμπο γνωριστήκαμε μέσω του Facebook στις 5 Δεκεμβρίου το 2010. Ένα βράδυ του Νοέμβρη του 2010 καθώς κουβέντιαζα στο σπίτι μου με τη γυναίκα του ξαδέρφου μου είδα τυχαία στο Facebook το προφίλ του Χαράλαμπου. Αμέσως της είπα, ”τον βλέπεις αυτόν; Θα γίνει δικός μου!” και μου απαντά “Έλα τώρα κόψε κάτι..”.  Του έστειλα αίτημα φιλίας (κάτι που δεν συνήθιζα να κάνω) και στις 5 Δεκεμβρίου είχα μήνυμα στο Facebook από τον Χαράλαμπο.

Τον Ιανουάριο του 2011 την ημέρα της Πρωτοχρονιάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Χαράλαμπος μου ζήτησε να κάνουμε σχέση! Ακόμα θυμάμαι τη χαρά που ένιωσα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του που ένιωσα ότι ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα ζούμε με αγάπη τη κάθε μας στιγμή.

Η πρόταση γάμου

Όταν ήμουν στο δεύτερο έτος των σπουδών μου στο Εδιμβούργο το 2014 καθώς μιλούσαμε στο Skype ο Χαράλαμπος μου είπε ‘”Oταν έρθεις Κύπρο το καλοκαίρι θα αρραβωνιαστούμε και μόλις τελειώσεις τις σπουδές σου θα κάνουμε το παιδί μας και έπειτα θα παντρευτούμε!” Και έτσι ακριβώς έγινε!

Η οργάνωση και οι λεπτομέρειες του γάμου 

Το νυφικό ήταν δημιουργία της Μαρίας Ευστρατίου σε αποχρώσεις του rose gold με χειροποίητη δαντέλα και λαμπερές λεπτομερείς από πολύτιμες πέτρες που το έκαναν να ξεχωρίζει! Το bridal make up επιμελήθηκε η εξαιρετική Άρια Παπακώστα. Χρησιμοποιήσαμε φυσικές παστέλ αποχρώσεις του ροζ, σε συνδυασμό με το χρυσό λόγω του νυφικού και του δέρματος μου.

Επιπλέον, δώσαμε έμφαση στα χείλη με απαλό φούξια χρώμα και με χρυσή σκιά στο κέντρο για να δώσει περισσότερη λάμψη. Το νυφικό χτένισμα επιμελήθηκε η κομμώτρια μου Βούλα. Δημιουργήσαμε ανάλαφρες μπούκλες στο πλάι, αφήνοντας την φράντζα κάτω και
δημιουργώντας μικρές πλεξούδες τοποθετήσαμε ένα hair accessorie διακοσμημένο με λευκές πέρλες και μικρά λαμπερά στρας.

Ο Χαράλαμπος επέλεξε να φορέσει ένα γαμπριάτικο κουστούμι δημιουργία του καταστήματος ΝO NAME και ZARA. Το κουστούμι στις αποχρώσεις του blue black, συνδυαζόταν άψογα με τα καφέ παπούτσια και την ζώνη. Ενώ η χρυσή γραβάτα
και το χρυσό μαντήλι που επίλεξε να συνδυάσει ταίριαζαν ομοιόμορφα με το νυφικό της Στυλιανής.

Οι βέρες μας ήταν 18 καρατίων δημιουργία του You and me wedding ring shop στη Λεμεσό. Η βέρα του Χαράλαμπου είναι σε ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις ενώ της Στυλιανής σε χρυσό χρώμα διακοσμημένη με ζιργκόν.

Η οργάνωση και ο στολισμός του μυστηρίου ήταν επιμέλεια της Αννίβα Σοφοκλέους, η οποία αποτύπωσε αυτό ακριβώς που είχαμε ονειρευτεί. Οι γήινοι τόνοι του ροζ, του μπεζ και του λευκού κυριαρχούσαν σε όλα το μυστήριο. Τα τριαντάφυλλα είχαν ξεχωριστή θέση στον χώρο και μαζί με τον ευκάλυπτο και τον λυσιάνθο δημιουργούσαν ένα μαγικό σκηνικό. Άσπρα ξύλινα φαναράκια με χρυσές λεπτομέρειες μετέφεραν τους καλεσμένους την ρομαντική μας διάθεση.

Η γαμήλια τούρτα και τα κεράσματα ήταν δημιουργία του Milrose Patesserie, ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Ampelones Hall στη Πέγεια. Σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, υψηλή αισθητική και φυσικά με εκλεκτή κουζίνα που όλοι οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν.

Τη μουσική επιμελήθηκε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Νικόλας Μαβρέσης, ο οποίος
συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της ελληνικού πενταγράμμου. Η ορχήστρα ήταν πενταμελής με εξαίρετους μουσικούς και φυσικά οι υπερταλαντούχους τραγουδιστές. Ο Αλέξης Χαραλάμπους και η Στέλλα μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, που αν δεν είχαμε φύγει πιθανόν να ήταν ακόμη εκεί!

Η εξαιρετική φωτογράφος μας Ελένη Βαρσανίδου απαθανάτισε της καλύτερες μας στιγμές της βραδιάς  και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας όπως και το wedding video ήταν πραγματικό αριστούργημα.

Στον απόηχο του γάμου

Αυτό που δεν θα ξεχάσω και θα το θυμάμαι για πάντα με γέλιο είναι η στιγμή του μυστηρίου όπου ψάλετε το ”η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” , εκεί ο Χαράλαμπος προσπάθησε και κατάφερε να με πατήσει! Εγώ τον έσπρωξα με το χέρι μου και όσοι το αντιλήφθηκαν άρχισαν να γελάνε!

Η συμβουλή μου σε κάθε υποψήφια νύφη είναι να μην αγχώνετε καθόλου και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή γιατί αυτή η μέρα μια φόρα θα έρθει στην ζωή της!

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Στυλιανή για αρχή, πάντα μαζί με το μωράκι τους, θα χαλαρώσουν για λίγες ημέρες στα ψηλά βουνά της Κύπρου και το ερχόμενο καλοκαίρι θα επισκεφθούν κάποια  ρομαντική πόλη της Ευρώπης!

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr