Η Βάπτιση Της Ανδριάνας Με Θέμα Το Ελεφαντάκι Στην Πάφο

970

Η βάπτιση της γλυκιάς Ανδριάνας πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου του 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριδιών, στην όμορφη Κάτω Πάφο, με τους γονείς να λάμπουν από ευτυχία! Βάπτιση

Ο Ξένιος και η Χαρά επέλεξαν ως θέμα για τη βάπτιση της κορούλας τους το «Ελεφαντάκι». Στην είσοδο της εκκλησίας η εντυπωσιακή αψίδα με λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις και ανάλαφρα υφάσματα δημιούργησαν ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό. Η wedding and christening planner Βαλάντω Ευστρατίου, συνδοίασε άψογα λουλούδια σε παλ αποχρώσεις, με κύριο χρώμα το λιλά, το ροζ και το λευκό, τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο δεξίωσης. Απολαύστε την υπέροχη βάπτιση της μικρής Αριάδνης, μέσα από το το φωτογραφικό φακό του HarNeo Photography και εμπνευστείτε!

Το μυστήριο Βάπτιση

Ένα δελεαστικό ξύλινο candy table, διακοσμημένο με φρέσκα λουλούδια, στήθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας, προσφέροντας γλυκιές λιχουδιές αλλά και δροσιστικά ροφήματα σε μικρούς και μεγάλους.

Η κολυμβήθρα, στολισμένη σε dusty pink and light purple αποχρώσεις με μωβ ορτανσίες, ροζ τριαντάφυλλα και πρασινάδα, τα υπέροχα μεταξένια υφάσματα  και οι παιχνιδιάρικοι ελέφαντες συνέθεταν ένα ονειρικό σκηνικό στο χώρο της εκκλησίας.

Νονοί της νεοφώτιστης ήταν η Βαλάντω Χριστοδούλου, αδερφική φίλη της ευτυχισμένης μανούλας και ο σύζυγός της, Λεωνίδας Πρωθιερέως. 

“Θα θυμόμαστε για πάντα το μυστήριο της βάπτισης της κορούλας μας στην εκκλησία. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία!” μας εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της μικρής Ανδριάνας.

Συμβουλή μητέρας: “Η βάφτιση του παιδιού είναι μια χαρούμενη μέρα η οποία οφείλει να κυλήσει χωρίς άγχος και πανικό. Προσωπικά, η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη, γιατί την εμπιστεύτηκα στους κατάλληλους επαγγελματίες.”

Η δεξίωση

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, ακολούθησε η δεξίωση στο Cynthiana Beach Hotel, τόσο υπέροχα διακοσμημένo! Ένα πανέμορφο setting σε γήινες αποχρώσεις του λευκού, ivory και ροζ εντυπωσίασε τους καλεσμένους αυτής της βάπτισης.

Το candy table στόλιζε τόσο όμορφα η θεματική τούρτα, τα γευστικά γλυκά αλλά και το  donuts wall . Η εντυπωσιακή αψίδα με μωβ ορτανσίες ,οι χρυσές βάσεις με κεριά και τα γυάλινα βάζα με λουλούδια, σε αποχρώσεις του ροζ, έκαναν τον χώρο άκρως εορταστικό!

Πανέμορφες ανθοσυνθέσεις με αποξηραμένα λουλούδια σε μωβ και φούξια χρώματα,  pampas grass και ρομαντικά κεράκια στόλιζαν τα λευκά τραπέζια, δίνοντας χρώμα και ζεστασιά στο χώρο.

Ο gamosmas σας εύχεται η κάθε μέρα που θα ξημερώνει για την κορούλα σας να είναι γεμάτη Χαρά, Αγάπη κι Ευτυχία!

Vaptism Professionals

Wedding Planner Βαλάντω Ευστρατίου

Κεραστικά-Τούρτες – New York Sweets

Γλυκά candy table – Patrizia Charalambous

Αίθουσα Δεξιώσεων – Cynthiana Beach Hotel Paphos

Προσκλήσεις – Entyposi Create & Print

Ευχαριστήριες Κάρτες & Πλάνο καλεσμένων – WePrint.cy

Βαπτιστικά, Μπομπονιέρες & Μαρτυρικά – Dreamcatcher – Χειροποίητες Δημιουργίες

Photography – HarNeo Photography

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την ονειρεμένη βάπτιση της Πωλίνας, την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail:info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr