Ρομαντικός γάμος με λεβάντα για τη Μαρίνα και το Στράτο!

7245

Τι θα λέγατε για έναν γάμο με άρωμα λεβάντας; Ό, τι καλύτερο!

Ακούγεται σαν το όνειρο κάθε μποεμ νύφης. Η Μαρίνα το έζησε, και ο γάμος της, ήταν πραγματικά τέλειος, από κάθε άποψη.

Η λεβάντα είναι ένα νέο, φρέσκο θέμα γάμου, που γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές ανάμεσα στα νέα ζευγάρια.

Ενδείκνυται για γάμους στην εξοχή, καθώς με αυτήν, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα πράγματα, όπως οι ανθοδέσμες, ώστε να ευωδιάσει ο γάμος σας με το μοναδικό άρωμά της.

Έναν τέτοιο γάμο, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε σήμερα και μάλιστα, με μεγάλη μας χαρά. Ο λόγος για τη Μαρίνα και το Στράτο, που στον Ιερό Ναό Αγίυο Νικολάου, στην πόλη των Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Αυτό, όμως, που πρέπει να ξέρεις είναι πως, η Μαρίνα και ο Στράτος εμπιστεύτηκαν την οργάνωση του γάμου τους στη Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor, η οποία πραγματικά φρόντισε ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Ήταν ένας γαμος με λεβαντα σε όλες του τις λετπομέρειες. Από τη νυφικη ανθοδεσμη, που ήταν φτιαγμένη με λεβαντα και λευκά-λιλά τριαντάφυλλα δεμένα περίτεχνα με δαντελα, μέχρι τη λεβάντα στο πέτο του γαμπρού, στο ρύζι για τους νεόνυμφους, στις λαμπάδες και στα κηροπήγια της εκκλησίας και στη διακόσμηση έξω από το ναό αλλά και στα τραπέζια της δεξίωσης. Όλα υπεροχα και απολύτως τέλεια.

Επιπλέον, τα χρώματα που επιστρατεύτηκαν για αυτόν το γάμο ήταν το λευκό καθώς και το μωβ λιλά ενώ, το ξύλινο κουτί για τις ευχές, το στολισμένο με τριαντάφυλλα, βιβλίο ευχών, τα πλούσια λευκά τριαντάφυλλα, τα ρομαντικά κηροπήγια, τα καλάθια γεμάτα με λεβάντα και τα εντυπωσιακά δωράκια καλεσμένων και οι μπομπονιέρες, ήταν μόνο μερικά με όσα η Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor υπέγραψαν την επιτυχία αυτού του γάμου.

Για περισσότερες προτάσεις για την οργάνωση του δικού σου γάμου, μπορείτε να επισκεφθείτε το Ell Decor επί της οδού Κομνηνών 16 ή τηλεφωνήστε στο (+30) 2321036801.

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!