Το Ραντεβού Ζωής Της Πωλίνας Και Του Βασίλη

2369

Εννέα χρόνια σχέσης ήταν υπέρ αρκετά, ώστε να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η Πωλίνα και ο Βασίλης δεν είναι όπως όλα τα άλλα ζευγάρια. Ο χρόνος τους έδεσε σφιχτά και έπειτα αποφάσισαν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2016 να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η αρχή μίας μοναδικής αγάπης

Το ήξεραν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Δοκιμάστηκαν σε όλες τις δυσκολίες και κέρδισαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Πωλίνα, δεν χρειάστηκε καν να γίνει πρόταση γάμου. Όλα συνέβησαν ως ένα φυσικό επακόλουθο της κοινής τους πορείας στη ζωή.

Αυτό βέβαια δεν σήμαινε ότι οι προετοιμασίες δεν ήταν ατέλειωτες και πως το ζευγάρι δεν πρόσεξε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όλα έπρεπε να είναι αρμονικά. Όλα έπρεπε να είναι γιορτινά. Η ομορφότερη στιγμή της ζωής τους ήταν μπροστά τους και όφειλαν να τη ζήσουν όπως της άρμοζε.

Οι λεπτομέρειες της οργάνωσης

Η Πωλίνα αγαπά την απλότητα. Φρόντισε να βρει τους ιδανικές επαγγελματίες, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. H Rallou Hairdesigner επιμελήθηκε τον ατημέλητο κότσο της, ενώ η Maria Krim (Make up Artist – Estetica), φρόντισε το μακιγιάζ της.

Ο Βασίλης πιστός ακόλουθος του κλασικού επέλεξε ένα κοστούμι Vardas, ενώ τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του επέλεξε από το StefanoMario. Η νύφη, διάλεξε ένα ολόλευκο νυφικό από δαντέλα του οίκου Αθανάσιος Μπαντής – Christian Spose. Κάθε λεπτομέρεια του στολισμού επιμελήθηκε από το Ανθοπωλείο Πόπη.

Το ζευγάρι έδωσε ραντεβού το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου στον Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής και η Δέσποινα, ως επίτιμοι καλεσμένοι τους πάντρεψαν επισφραγίζοντας το νέο τους ξεκίνημα. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νύμφες, ενώ οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναπολώντας τις στιγμές

Το ζευγάρι θα θυμάται στιγμή προς στιγμή τα λεπτά του γάμου τους. Κάθε χορό, κάθε φίλο και συγγενή που παρευρέθηκε, κάθε τραγούδι που στόλισε εκείνη τη βραδιά. Όλα θα τους θυμίζουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, την οποία έζησαν έντονα και μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η Πωλίνα συμβουλεύει τις νύφες που ξεκινούν την οργάνωση του γάμου, να το ζήσουν. Να γλεντήσουν πολύ, να χαμογελάσουν δυνατά και να αφήσουν κάθε αρνητική σκέψη μακριά από τη στιγμή τους!

Ο φωτογράφος Γιώργος Κακάνης εξασφάλισε τις κορυφαίες στιγμές του γάμου και εμείς σας τις παραθέτουμε.

Real weddings
Η Πωλίνα σε προετοιμασία πριν τον γάμο / Γιώργος Κακκάνης
Real Weddings
Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση του Βασίλη, λίγο πριν την εκκλησία / Γιώργος Κακάνης
Real Weddings
Λεπτομέρειες στολισμού στο σπίτι της Πωλίνας / Γιώργος Κακάνης
Real wedding
Ο στολισμός στην Εκκλησία / Γιώργος Κακάνης
real weddings
Το ζευγάρι την ώρα του μυστηρίου / Γιώργος Κακάνης
Real Weddings
Η Πωλίνα και Ο βασίλης στον χορό τους / Γιώργος Κακάνης
real weddings
Το ζευγάρι σε φωτογράφιση αμέσως μετά το μυστήριο / Γιώργος Κακάνης
real weddings
Η Πωλίνα και ο Βασίλης σε next day φωτογράφιση / Γιώργος Κακάνης
real-weddings
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση / Γιώργος Κακάνης
real-wedding
Η Πωλίνα και ο Βασίλης σε next day φωτογράφιση / Γιώργος Κακάνης
real wedding
Ο Βασίλης σε next day φωτογράφιση / Γιώργος Κακάνης
Η Πωλίνα σε next day φωτογράφιση
real weddings
Το ζευγάρι σε next day photoshooting
H Πωλίνα και o Βασίλης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!
Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και: