Τραπέζι Βάπτισης: Τα Στοχεία Που Δεν Πρέπει Να Λείπουν

0
642

Οι βαπτίσεις αποτελούν μία υπέροχη κοινωνική εκδήλωση η οποία είναι απίστευτα λαμπερή. Το στολισμένο τραπέζι στην εκκλησία αποτελεί το σημείο αναφοράς. Σήμερα λοιπόν, το ogamosmas.gr σας προτείνει τα στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι. 

Κάτι δροσιστικό

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται στις βαπτίσεις να προσφέρεται κάποιος χυμός ή λίγο νερό στους καλεσμένους. Το στοιχείο αυτό επιβάλλεται, κυρίως εάν η βάπτιση συμβαίνει καλοκαιρινούς μήνες όπου η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και δημιούργησε προτάσεις που θα απογειώσουν τη βάπτιση του μωρού σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεγάλες μπουκάλες με κρύο τσάι και χυμό, ώστε οι καλεσμένοι να σερβίρονται ανάλογα με αυτό που επιθυμούν. Επίσης, μπορείς να γεμίσεις ποτήρια με χυμό ή αναψυκτικό της επιλογής σου και να το συνοδεύσεις με κάποιο μπισκότο.

Δροσιστική λεμονάδα και κρύο τσάι
Milkshake με λαχταριστά μπισκότα

Η ζαχαρόπαστα είναι το λατρεμένο υλικό για μπουφέ βαπτίσεων

Η ζαχαρόπαστα παραπέμπει σε κάτι παιδικό. Χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε βάπτιση και θεωρείται η απόλυτη τάση! Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε μπισκότα ή ακόμα και σε cup cakes τα οποία είναι η ιδανική επιλογή.

Ως υλικό δουλεύεται πολύ εύκολα και μπορείς να φτιάξεις διάφορα σχέδια και σχήματα τα οποία θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου. Ταιριάζει απόλυτα τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι. Επίσης, να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται χρησιμοποιείς συγκεκριμένα χρώματα. Παίξει με τις αποχρώσεις και δημιούργησε όμορφες εικόνες.

Cup cakes με ζαχαρόπαστα
Cup cakes με ζαχαρόπαστα

Pop corn corner

Μία τάση που τείνει να γίνει λατρεία είναι η χρήση pop corn. Οι αλμυρές γεύσεις γενικότερα, ανανεώνουν τον μπουφέ και διαφέρουν από την γλυκιά μονοτονία. Ιδιαίτερα τα Pop corn είναι αγαπημένη επιλογή για τους καλεσμένους όλων των ηλικιών και φυσικά κάνουν τη διαφορά από τα υπόλοιπα προϊόντα.

Pop Corn σε μπουφέ βάπτισης

Φρούτα εποχής 

Τα φρούτα είναι σίγουρα ένα στοιχείο που σπάνια θα δεις σε μπουφέ βαπτίσεων. Παρ’ όλα αυτά, αποτελεί μία επιλογή που θα κάνει τη διαφορά καθώς δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους περιστάσεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κεράσια, σταφύλια και ό,τι άλλο αγαπάς, δροσίζοντάς τους με φρέσκα φρούτα εποχής.

Φρέσκα σταφύλια σε μπουφέ βάπτισης
Κεράσια σε μπουφέ βάπτισης

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Γλυκό Βάπτισης (Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό)
  2. Διοργανώστε ένα υπέροχο bridal ή baby shower (Amabile Creations)
  3. Μαρτυρικά Βάπτισης