Όλες οι λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου της Ελένης Τσολάκη!

3399

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης έζησαν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, αφού έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, παρουσία της οικογένειάς τους και των καλών τους φίλων και συναδέλφων.

Ειδικότερα, το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Κουμπάροι της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Η Χρύσα Καλπάκη, επέλεξε ένα σατέν μακρύ φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και μετά την ομολογουμένως πανέμορφη νύφη, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια άργησε περίπου μισή ώρα και έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές κάμπριο αυτοκίνητο ενώ, στο γαμπρό την παρέδωσε ο πατέρας της, όπως προστάζει το έθιμο.

Συνοδευόμενη, λοιπόν, από τον πατέρα της, έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη σημαντική αυτή μέρα: «Και στα δικά σας! Κάθε ευτυχία, όλα τα καλά! Έχω ακόμη άγχος, αλλά είμαι χαρούμενη πολύ! Είναι στιγμές χαράς, στιγμές προσωπικές, οικογενειακές, που πρέπει να τις απολαύσεις, ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο για μένα, εύχομαι και στα δικά σας, να σας αξιώσει ο Θεός να ζήσετε τέτοια ευτυχία!» είπε, με εμφανή την αγωνία και τη συγκίνησή της. «Να ζήσουν, να ευτυχήσουν!» ευχήθηκε από την πλευρά του ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια του Alpha και ο γνωστός επιχειρηματίας περίμεναν με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα, αφού είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Ο Παύλος Πετρουλάκης, μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την Ελένη Τσολάκη πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Η Ελένη Τσολάκη επέλεξε ένα νυφικό της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή δημιουργία, χειροποίητη, με κεντημένα κρύσταλλα. Tην εμφάνισή της επιμελήθηκε ο φίλος της και πλέον ειδικός, Βασίλης Μπουλούμπασης.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Το μενού της δεξίωσης είχε κρητικό άρωμα. Ο στολισμός των τραπεζιών ήταν σε λεύκες αποχρώσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι από τους καλεσμένους, που μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση. Ανάμεσά τους και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μας φανέρωσε τις μπομπονιέρες, που επέλεξε το νεόνυμφο ζευγάρι!

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς. Το ζευγάρι χόρεψε το «Dance me to the end of love» του Leonard Cohen, τη στιγμή που η νύχτα γινόταν κυριολεκτικά μέρα στην παραλιακή! Ατελείωτα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό, και η Ελένη έσφιγγε σφιχτά τον άντρα της ζωής της στην αγκαλιά της. Και οι δύο ήταν άκρως συγκινημένοι, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Η Ελένη χόρεψε και με τον… άλλο «άντρα της ζωής της», τον μπαμπά της, ένα τρυφερό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα. Η Ελένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ένταση και την ευτυχία που αισθανόταν και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του…

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!