Ένας Γάμος Γεμάτος Κέφι Για την Λίνα Και Τον Γιώργο

2795

Το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους έδωσαν η Λίνα και ο Γιώργος στις 2 Ιουνίου 2018 στον Ι. Ν. Ιωάννη Θεολόγου στο Ψυχικό Σερρών. Τίποτα δεν μπορούσα να χαλάσει αυτή τη μοναδική στιγμή και όντως, όλα ήταν υπέροχα!

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η Λίνα με μεγάλη προθυμία μοιράστηκε μαζί μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου της με τον Γιώργο. Εμείς σας έχουμε τα highlights ενός παραμυθένιου γάμου.

Μόλις 3 χρόνια πριν, ο Γιώργος συνάντησε τη Λίνα και φυσικά δεν μπόρεσε να της αντισταθεί! Η γνωριμία έγινε το καλοκαίρι σε γνωστό Beach Bar της Ασπροβάλτας και όλα συνωμότησαν, ώστε αυτή η αγάπη να δυναμώσει σύντομα. Τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Λίνας, έφεραν γρήγορα μία πρόταση γάμου και οι όρκοι αγάπης ήταν έτοιμοι να δοθούν κι επίσημα.

Τα πάντα γύρω από την οργάνωση

Η Λίνα φρόντισε να είναι όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκε και για τον λόγο αυτό εμπιστεύτηκε τους καλύτερους ειδικούς. Το σημαντικότερο όλων, δηλαδή το νυφικό της, επιμελήθηκε αποκλειστικά το Fashion Brides. Η ίδια επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα La Sposa collection by PRONOVIAS fashion group. Το κοστούμι του Γιώργου επιλέχθηκε από το Alter Ego.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της νύφης, αφέθηκε στην ταλαντούχα παιδική της φίλη Ευαγγελία, ενώ το χτένισμα της ξανθιάς Λίνας ανέλαβε η Ammonia Team και συγκεκριμένα η Δέσποινα Ασιμάκη. Ο στολισμός, ξεχώρισε αφού το ζευγάρι επέλεξε το Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα

Στην δεξίωση πραγματοποιήθηκε ένα τεράστιο party, αφού το ζευγάρι αγαπά το κέφι και τον χορό. Ο χώρος Πέτρος και Μένια φιλοξένησε τους καλεσμένους, οι οποίοι διασκέδασαν με την ορχήστρα της Πένυς Λιάτσα. Τον ρυθμό έδιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Ζωή Παυλίδου και ο Δημήτρης Σιρμανίτσας με το νταούλι τους!

Γλυκές Αναμνήσεις

Η Λίνα μας εκμυστηρεύτηκε πως αν και δυσκολεύτηκε λόγω της εγκυμοσύνης, θα της μείνει αξέχαστη η κάθε στιγμή και κυρίως όλες οι προετοιμασίες. Επίσης, συμβουλεύει τις νύφες που οργανώνουν τον γάμο τους να αποβάλουν όλο το άγχος και να ζήσουν την κάθε στιγμή γιατί θα είναι μοναδική.

Το Studio Charalampus ανέλαβε να απαθανατίσει το ωραιότερο ραντεβού του ζευγαριού και εμείς σας δείχνουμε τα ομορφότερα κλικ του!

Η Λίνα σε προετοιμασίες στο σπίτι
Η Λίνα προετοιμάζεται για νύφη
Ο Γιώργος λίγο πριν την εκκλησία
Ο Γιώργος με τους δικούς του ανθρώπους
Λεπτομέρειες από τον στολισμό της εκκλησίας
Ο στολισμός της εκκλησίας (είσοδος)
Φωτογραφίες του ζευγαριού από next day φωτογράφιση
Φωτογραφίες του ζευγαριού από next day φωτογράφιση
Φωτογραφία του ζευγαριού σε next day φωτογράφιση!

H Λίνα και ο Γιώργος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts:

GOLD MEMBERS | Wedding Dress: Fashion Brides, Wedding Party: Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος και Μένια  

SILVER MEMBER | Wedding Decor: Ανθοπωλείο Μαριάννα

BRONZE MEMBER | Wedding Photography: Studio Charalampus

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Ο γάμος της Αγάπης και του Χρήστου
  2. Ο γάμος της Ελευθερίας και του Γιώργου 
  3. Ο γάμος της Νανάς και του Μαυρουδή