Ένας Παραμυθένιος Καλοκαιρινός Γάμος Στην Κύπρο Για Την Ελεάνα & Τον Παναγιώτη

1875

Σήμερα, θα μεταφερθούμε στην πανέμορφη Κύπρο και θα γνωρίσουμε την Ελεάνα Σαββίδου και τον Παναγιώτη Γεωργίου. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 22 Ιουνίου το 2019 σε ένα γραφικό, πανέμορφο σημείο στην εκκλησία Εισόδια της Θεοτόκου στην Πέγεια της Κύπρου.

Το love story του ζευγαριού 

”Γνωριστήκαμε στο mall στην Πάφο και από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τα βλέμματα μας, καταλάβαμε και οι δύο πως η ζωή μας θα είναι κοινή. Η πρόταση γάμου έγινε τον Φεβρουάριο του 2018 στο σπίτι μου στην Πέγεια και αμέσως είπα το μεγάλο “ΝΑΙ””

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν Μαριλένα και Δήμος φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα, η Μαριλένα είναι και παιδική φίλη της Ελεάνας.

Η μεγάλη ημέρα του γάμου

Κατά την προετοιμασία του μυστηρίου, αρκετοί επαγγελματίες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό της και δημιούργησαν το πιο παραμυθένιο σκηνικό που θα θυμάται για πάντα, όπως μας ανέφερε!

Το νυφικό της ήταν δημιουργία της Μαρίας Ευστρατίου. Ένα ρομαντικό φόρεμα που αγάπησε και επέλεξε με την πρώτη ματιά. Το νυφικό της hairstyling και το makeup επιμελήθηκαν η Γιώτα Ευθυμίου και η Ελπίδα Ιωάννου αντίστοιχα, οι οποίες ανέδειξαν με φυσικότητα όλα τα δυνατά της χαρακτηριστικά.

Το κουστούμι του γαμπρού ήταν δημιουργία του οίκου Class K. Ένα φίνο και κομψό σχέδιο που ο ίδιος επέλεξε με μεγάλη προσοχή για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Τον στολισμό της εκκλησίας και την δεξίωσης ανέλαβε η event planner Βαλάντω Ευστρατίου, η οποία έδωσε στο χώρο την πιο elagant αισθητική και διάθεση. Άνθη, στοιχεία της φύσης και gold λεπτομέρειες ταξίδεψαν κάθε καλεσμένο στην ιστορία αγάπης του ζευγαριού.

Η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία του papantoniou bakeries, γεύσεις που το ζευγάρι αγαπάει και επιλέγει. Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στο Ampelones hall, ένα ειδυλλιακό σημείο στη Πέγεια της Κύπρου. H μουσική επιμέλεια ήταν του Σάββα Χρύσανθου και των asmation live. “O Dj, αλλά και η ζωντανή μουσική έδωσαν την κατάλληλη νότα στην μαγική αυτή βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα! Wedding photographer ήταν ο Αντρέας Εύζωνας, ο οποίος απαθανάτισε της πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς με τον καλύτερο τρόπο.”

”Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα είναι τους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Δημιούργησαν το πιο μοναδικό σκηνικό για εμάς.”

Η Ελεάνα μας εκμυστηρεύτηκε πως ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού τους θα είναι ένα ήσυχο και χαλαρωτικό μέρος. Στο οποίο θα ξεκουραστούν και αναζωογονηθούν.

Αυτό που θα συμβούλευε κάθε υποψήφια νύφη είναι να έχει δίπλα της ανθρώπους που να την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Επιπλέον, όπως μας ανέφερε η επιλογή της κουμπάρας είναι η πιο σημαντική, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο.

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις: Πανέμορφος Ανοιξιάτικος Γάμος Στην Πάφο Για Την Μαριαλένα Και Τον Ανδρέα

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr