Επέλεξε Το Κατάλληλο Άρωμα Για Την Ημέρα Του Γάμου Σου

1006

Το άρωμα παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου της. 

Αποτελεί συστατικό της εμφάνισης, άλλωστε η προσωπική μυρωδιά κάθε γυναίκας είναι και αυτή που την χαρακτηρίζει. Επέλεξε Το Κατάλληλο Άρωμα

Γιασεμί, τριαντάφυλλο, βανίλια ή σανταλόξυλο; Όποιο και αν είναι το στυλ σου και οι αγαπημένες σου μυρωδιές θα πρέπει να σκεφθείς την εποχή του γάμου και την μεγάλη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Το άρωμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι χαρακτηριστικό, γλυκό και αέρινο ώστε να μην σου δημιουργεί δυσφορία κατά την διάρκεια του μυστηρίου.

Δοκίμασε το στο δέρμα σου

Θα είναι ορθό το άρωμα που θα επιλέξεις να φορέσεις να το δοκιμάσεις για ένα διάστημα στο δέρμα σου. Πιθανότατα να μην ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, ή να εξουδετερώνεται άμεσα.

Το γιασεμί θα πρέπει να είναι μία από τις πρώτες σου επιλογές, είναι ρομαντικό και αέρινο. Ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή.

Αντίθετα, η βανίλια σε συνδυασμό με την σοκολάτα δίνουν ένα πιο έντονο και γλυκό αποτέλεσμα. Είναι συνδυασμοί που θα κυριαρχήσουν στο χώρο. Ιδανική πρόταση για ένα φθινοπωρινό γάμο.

Τριαντάφυλλο, αισθησιακό και μοναδικό για μία τόσο ξεχωριστή στιγμή. Θα αναδείξει την θηλυκή σου πλευρά και θα τονίσει τον τολμηρό σου χαρακτήρα.