Ένας Υπέροχος Γάμος Για Την Ευαγγελία Και Τον Γιώργο!

2762

Ο γάμος που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου είναι εντελώς διαφορετικός από τους άλλους! Έχει φαντασία, έμπνευση και κάτι μαγικό.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Φταίει άλλωστε και αυτό το βλέμμα ευτυχίας που φαίνεται στα μάτια του ζευγαριού, το οποίο μας παρασύρει. Είσαι έτοιμη να μάθεις για την ιστορία του σημερινού ζευγαριού;

Ο λόγος για την Ευαγγελία και το Γιώργο, που το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής, το ραντεβού του γάμου τους. Αυτό άλλωστε φαίνεται ολοκάθαρα παρακάτω. Το ζευγάρι αυτό μας εντυπωσίασε για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς ήταν και η wedding φωτογράφισή του.

Η Ευαγγελία έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό από δαντέλα που επέλεξε. Το ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά της σε συνδυασμό με το χρώμα των ματιών της, την αναδείκνυαν απόλυτα. Ο Βαγγέλης κινήθηκε σε κλασσικές επιλογές. Προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

Τα κλικ της βραδιάς

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνίου – Photometro Studio. Πάμε λοιπόν, να απολαύσουμε το φωτογραφικό τους αφιέρωμα!

Η Ευαγγελία σε προετοιμασία για τον γάμο
Πανέμορφο κοντινό στην Ευαγγελία, λίγο πριν τον γάμο
Η νύφη, σε προετοιμασία για τον γάμο
Ο Γιώργος ετοιμάζεται για το ιερό μυστήριο
Ο Γιώργος σε προετοιμασία γάμου
Ο γαμπρός λίγο πριν την εκκλησία
Το ζευγάρι μετά το μυστήριο
Η Ευαγγελία σε πόζες μετά τον γάμο
Υπέροχες λήψεις από το photometro studio και τον Δημήτρη Ανρωνίου
Το ζευγάρι σε όμορφες λήψεις
Φωτογραφίες με τις μηχανές

Ευαγγελία και o Γιώργος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals 
WEDDING PHOTOGRAPHY:  Δημήτρης Αντωνίου – Photometro Studio