Βελούδινα Αξεσουάρ Για Έναν Χειμωνιάτικο Γάμο

1434

Το βελούδο είναι το ύφασμα, που κατακτά τον κόσμο της μόδας, σαν θύελλα αυτή την περίοδο.

χειμωνιάτικο γάμο

Το δυναμικό comeback του, από τη δεκαετία του ’90, είναι περισσότερο αισθητό στα αξεσουάρ.

Από βελούδινα παπούτσια μέχρι και βελουτέ τσαντάκια, έχουμε την πεποίθηση ότι αυτή η τάση είναι εδώ για να μείνει. Αυτό το ιδιαίτερο ύφασμα, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα και σε ένα νυφικό look. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε την ιδιαίτερη ομορφιά των βελούδινων αξεσουάρ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο γάμο σας.

Χωρίς αμφιβολία, το βελούδο διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές του. Και το σημαντικότερο όλων είναι ο τρόπος που προσεγγίστηκε: είναι περισσότερο minimal και λιγότερο Βικτοριανό. Μόλις βρείτε το ιδανικό βελούδινο κομμάτι, θα δείτε πως, θα αλλάξει όλο το look σας.

χειμωνιάτικο γάμο

Γιατί όμως μας αρέσει τόσο το βελούδο;

Ίσως είναι η υφή του, που το κάνει τόσο ελκυστικό. Είναι μαλακό και, κατά κάποιο τρόπο, θυμίζει τα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας. Αυτό το πλούσιο υλικό «φωνάζει» πολυτέλεια, μεγαλείο και ιστορία, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί στα σπίτια αλλά και το σώμα μας, για εκατοντάδες χρόνια. Ιστορικά, αυτό το αισθησιακό υλικό, το βλέπαμε μόνο σε πλούσιους και βασιλείς, ευτυχώς για εμάς όμως, πλέον είναι διαθέσιμο για όλους.

χειμωνιάτικο γάμο

Οι κύριες αποχρώσεις στο βελούδο

Που είναι στη μόδα αυτήν τη σεζόν, είναι το μπορντό, το μαύρο, το γαλάζιο και το σκούρο μπλε.

Και, φυσικά, το βελούδο δεν το συναντάμε μόνο στα ρούχα. Τα βελούδινα αξεσουάρ αποδεικνύονται μεγάλη τάση και φέτος, καθώς πολλοί μεγάλοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν αυτό το καταπληκτικό υλικό, για να στολίσουν τα μοντέλα, που περπατούν στην πασαρέλα τους.

χειμωνιάτικο γάμο

Για την vintage νύφη, το βελούδο, ίσως συνοψίζει ακόμη καλύτερα αυτή την παλιά αισθητική. Ειδικότερα, το κεντημένο βελούδο, μπορεί να δώσει μία σχεδόν μαγική αίσθηση ενός παλιού κόσμου. Ένα βελούδινο πέπλο μπορεί άνετα να ενσωματωθεί σε έναν μοντέρνο γάμο, προσθέτοντας μία vintage πινελιά. Για μία ανεπαίσθητη vintage λεπτομέρεια, μπορείτε να επιλέξετε μία κομψή βελούδινη ζώνη, ενώ για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση, μπορείτε να κρατήσετε ένα βελούδινο τσαντάκι στολισμένο με κρύσταλλα.

Από την άλλη, αν είστε μία πιο μοντέρνα νύφη, μπορείτε και εσείς να ενσωματώσετε το βελούδο, στο νυφικό σας στιλ. Τι θα λέγατε για ένα βελούδινο choker; Ένα διαμαντένιο βελούδινο choker σίγουρα θα κλέψει την παράσταση, ενώ ένα royal μπλε choker με ένα «άγγιγμα» κρυστάλλων, μπορεί να αναβαθμίσει υπέροχα και εύκολα το look σας.

χειμωνιάτικο γάμο

Περισσότερες σύγχρονες τσάντες ή ακόμη και ένα ελαφρύ, βελούδινο σακάκι είναι μερικοί ακόμη υπέροχοι τρόποι για να ενσωματώσετε. Αυτό το μοναδικό υλικό στην ημέρα του γάμου σας.

Παράλληλα, μπορείτε να φορέσετε παπούτσια με βελούδινες λεπτομέρειες. Ενώ ακόμη και ο γαμπρός μπορεί να ενσωματώσει το υπέροχο αυτό υλικό στην εμφάνισή του. Γιατί όχι;

Τέλος, μην φοβηθείτε να συνδυάσετε το βελούδο με άλλες υφές, όπως μαλλί, σουέντ και βαμβάκι. Αυτές οι αντιθέσεις στα υφάσματα, θα κάνουν το στιλ σας ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Εσείς, είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε και να χρησιμοποιήσετε το βελούδο για τη μεγάλη σας μέρα;

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Shoe Shopping: Οι 6 πολύτιμες συμβουλές μιας bridal stylist!