ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Το Laser Αλεξανδρίτη Υπόσχεται Τα Πιο Θεαματικά Αποτελέσματα! (Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα)

1953

Η Άνοιξη είναι εδώ και τα ρούχα σου γίνονται πιο ανάλαφρα. Αυτόματα σκέφτεσαι πως θα πρέπει να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα σου προσφέρει τα πιο εξελιγμένο Laser αποτρίχωσης.

Το Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, είναι η πιο ανανεωμένη έκδοση του συστήματος LASER Αλεξανδρίτη 755nm που το καθιστά ακόμη ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Αποτελεσματικότητα από την πρώτη συνεδρία

Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη. Η προηγμένη τεχνολογία του και η δέσμη φωτός που εκπέμπει στα 755 nm, απορροφάται στο μέγιστο από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.

Laser Αλεξανδρίτη

Οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro, δίνουν τη δυνατότητα της επιλεκτικής καταστροφής των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα η γύρω περιοχή της επιδερμίδας παραμένει ανεπηρέαστη.

Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό δυναμικής ψύξης η επιδερμίδα προστατεύεται κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, αφού ψεκάζεται αυτόματα με το ειδικό υγρό cryogen (FDA / CE mark). Το οποίο διατηρεί τα ανώτατα στρώματά της σε κανονική θερμοκρασία.

Επιπλέον, ο μηχανισμός ψύξης μας προσφέρει την δυνατότητα να δώσουμε υψηλές ενέργειες σε λεπτές τρίχες και σκουρότερα δέρματα. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και με ακρίβεια, και οι δυσκολότερες περιπτώσεις αποτρίχωσης.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργίας, η αποτρίχωση εφαρμόζεται:

Αποτελεσματικότητα από την πρώτη συνεδρία
  • Αποτελεσματικά, αφού ακόμα και οι λεπτές τρίχες στοχεύονται με ακρίβεια
  • Με απόλυτη ασφάλεια
  • Σε όλους τους μεσογειακούς τύπους δέρματος
  • Και σε σκουρότερα δέρματα
  • Ανώδυνα
  • Με μεγάλη ταχύτητα

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, θα το βρεις επί της οδού  Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς 23210 20432, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μπαδέκα Εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής-διαιτολογίας, αλλά και στο website mpadeka.gr.