ΚΟΣΜΗΜΑ: 3 Προτάσεις Δώρων Για Την Αγαπημένη Σου! (Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος)

971

Θέλεις να κάνεις έκπληξη στην αγαπημένη σου; Σκέφτεσαι με τις ώρες τι δώρο θα ήθελε ή τι θα της αρέσει περισσότερο; ΚΟΣΜΗΜΑ

Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε 3 υπέροχες ιδέες δώρων από το Εργαστήρι Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί! ΚΟΣΜΗΜΑ

Η προσιτή πολυτέλεια των κοσμημάτων του σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα είναι η ιδανική πρόταση για κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Πολύτιμες πέτρες

Οι πολύτιμες πέτρες προσδίδουν πολυτέλεια και φινέτσα σε κάθε εμφάνιση. Αναβαθμίζουν τις βραδινές εμφανίσεις και ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή ένα κρεμαστό για το λαιμό καθώς και ένα λαμπερό βραχιόλι.

Εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος

Μεταλλικές επιλογές

Ένα χρυσό βραχιόλι ή ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια είναι πάντα in fashion και η αγαπημένη σου δεν θα τα αποχωριστεί ποτέ. Καθώς είναι μια εξαιρετική επιλογή από το πρωί έως το βράδυ.

Εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος

Πέρλες & διαμάντια

Οι πέρλες και τα διαμάντια είναι συνώνυμα της γυναικείας εμφάνισης. Κάθε γυναίκα τα αγαπάει και επιλέγει να τα έχει στην συλλογή της. Ένα ξεχωριστό κολιέ από λευκές πέρλες θα κάνει την αγαπημένη σου να λάμπει. Όπως επίσης και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι θα ήταν εξαιρετική ιδέα ακόμη και για το επόμενο βήμα.

Εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας θα μας βρείτε στο Εργαστηρίο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Ερμού 25, Σέρρες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.