Η σημερινή παρουσίαση θα μας διηγηθεί μια όμορφη ιστορία αγάπης, με την Αντωνία και τον Αλέξανδρο να ενώνονται για πάντα σε ένα φθινοπωρινό γάμο!

Ο Μπάμπης Ελιόγλου και το Studio Plano καταγράφει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό μοναδικά στιγμιότυπα, τόσο από τον γάμο του ζευγαριού όσο και από την prewedding αλλά και την next day φωτογράφιση των δυο, δίπλα στο γαλάζιο της λίμνης.Γάμος

Η Αντωνία μοιράζετε μαζί μας: “Γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια στον εργασιακό χώρο που δουλεύαμε. Μέσα σε λίγους μήνες ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, ώσπου γίναμε ζευγάρι.”

“Η πρόταση γάμου έγινε το 2020 κατά τις καλοκαιρινές μας διακοπές , στην αγαπημένη μας παραλία, όπου ο Αλέξανδρος είχε στήσει ένα ρομαντικό σκηνικό με κεράκια… Μετά από δύο χρόνια, στις 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος μας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βαλτοτόπι Σερρών.”

Η ημέρα του γάμουΓάμος

“Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα είναι η ανακούφιση που ένιωσα όταν ξύπνησα την ημέρα του γάμου, καθώς κατάλαβα ότι όλα θα γίνουν, όπως τα είχαμε ονειρευτεί” μας είπε η νύφη.

Το μυστήριο

Η διακόσμηση για την ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού βασίστηκε σε ρομαντικές συνθέσεις από τριαντάφυλλα και φύλλα ευκαλύπτου. Στο προαύλιο της εκκλησίας ένα elegant dessert table στολισμένο με κυκλική αψίδα και τα ονόματα του ζευγαριού, χρυσά επιδαπέδια φανάρια στολισμένα με λουλούδια και βάζα με λευκά κεριά, δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό!

Το λευκό χρώμα πρωταγωνιστούσε τόσο στον στολισμό της εκκλησίας όσο και στην ανθοδέσμη της νύφης, η οποία έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ μέσα στο ρομαντικό αέρινο νυφικό φόρεμα με δαντελένια 3D κεντήματα και διάφανα μπαλούν μανίκια, που στο τελείωμα του εντυπωσίαζε το μακρύ του πέπλο!

“Υπήρχαν πολλές όμορφες στιγμές. Αλλά αν πρέπει να ξεχωρίσω μία, είναι όταν έφτασα στην εκκλησία και αντικρύσαμε ο ένας τον άλλον” μας εκμυστηρεύτηκε η Αντωνία.

Η Δεξίωση

Μετά από μία εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της δεξίωσης, το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επισημοποίηση της σχέσης του, χαρίζοντας στους φίλους και συγγενείς μια αξέχαστη βραδιά με ατελείωτο χορό!

Η minimal ολόλευκη γαμήλια τούρτα διακοσμημένη με τριαντάφυλλα και φύλλα ευκάλυπτου από το Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, έκλεψε τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Next day φωτογράφιση

Σε ένα παραμυθένιο τοπίο αποφασίζουν η Αντωνία και ο Αλέξανδρος να πραγματοποιήσουν την πιο υπέροχη next day φωτογράφηση που ξεχειλίζει ρομαντισμό! Με καλεσμένους τα αποδημητικά πουλιά και την γαλήνια φύση δημιουργούν έναν καμβά γεμάτο ζωή, ρομαντική διάθεση, σύγχρονης φινέτσας και παραμυθένιας πινελιάς που κάθε ζευγάρι της εποχής μας θα επιθυμούσε να χαράξει στις φωτογραφίες της πιο σημαντικής του ημέρας.

“Θα συμβούλευα κάθε μέλλουσα νύφη που σχεδιάζει τον δικό της γάμο, να ξεκινήσει νωρίς τις ετοιμασίες. Να προσπαθήσει να το διασκεδάσει και να μην έχει άγχος. Ας γίνει όπως το ονειρεύεται εκείνη και ο σύντροφος της, ώστε να περάσουν μια αξέχαστη μέρα. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δημιουργήστε τις αναμνήσεις, που θα θυμάστε για μια ζωή..”

“Ο Exclusive οδηγός ogamosmas.gr με βοήθησε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας για τον στολισμό. Διαβάζοντας τις εμπειρίες άλλων ζευγαριών με βοήθησε να χαλαρώσω.”

Ο gamosmas σας εύχετε αυτή η μέρα ας είναι η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας και ευημερίας που θα σας συνοδεύει αρμονικά και τους δύο για πάντα!

The Wedding Professionals

Βέρες – Κοσμηματοπωλείο Χατζηνικολάου
Κοσμήματα – Κοσμηματοπωλείο Χατζηνικολάου
Κοστούμι γαμπρού – Achilleas Saridis
Νυφικό – Νυφικά Eva Κrystel
Makeup Artist – Βίκυ Κέρογλου
Hair Styling – Σοφία Ποτίδου
Στολισμός- Χριστίνα Γρηγοροπούλου
Weddign Flowers- Ίρις Σ. Ξαφάκου
Γαμήλια τούρτα & candy bar – Ζαχαροπλαστείο “Μακεδονικό”
Φωτογράφος – Μπάμπης Ελιόγλου – Plano Studio photography
Μουσική Επιμέλεια – Dj Άγιος
Αίθουσα Δεξιώσεων – “Πέτρος και Μένια”

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Chic Παραδοσιακός Γάμος Του Γιώργου Και Της Άννας Στις Σέρρες,Ο Πανέμορφος Ανοιξιάτικος Γάμος Της Χρύσας Και Του Μανώλη,Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ηλιάνας Και Του Χρήστου

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr

Μην ξεχάσεις να δεις υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων στο Best Wishes!