Η βάπτιση της μικρής Βασιλικής, που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου του 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Λευκώνα Σερρών, ξεχειλίζει από χρώματα και μας μεταφέρει σε ένα παραμυθένιο σκηνικό! Βάπτιση Σέρρες

Με θέμα τη γοργόνα και παστέλ αποχρώσεις  αυτή η χειμερινή βάπτιση έχει την πιο ζεστή ατμόσφαιρα! Το Photometro Studio φρόντισε να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία του τις όμορφες στιγμές αυτής της υπέροχης βάπτισης χαρίζοντάς μας συναισθήματα χαράς και θετικής ενέργειας!Βάπτιση Σέρρες

Η Διακόσμηση

Popcorns σε ατομικές συσκευασίες ,δροσερός χυμός από λεμόνι και μπουκαλάκια με νερό περίμενε τους στενούς συγγενείς και φίλους έξω από την εκκλησία.

Το πλούσιο candy table περιλάμβανε χρωματιστούς μπεζέδες,marsmellows, ντόνατς, μπισκότα, cupcakes , cakepops σε σχήματα αστερία,  κοχυλιού και γοργόνας με αντίστοιχο styling. Μια αψίδα από μπαλόνια σε παστέλ χρώματα όπως το ροζ, το άκουα, το βεραμάν και το χρυσό μαζί με ένα banner στο background του τραπεζιού διακοσμούσαν το προαύλιο, για να αποδώσουν στο σύνολό τους όλη τη μαγεία!

Το μυστήριο βάπτιση Σέρρες

Για την βάπτιση της κόρης της η Δήμητρα έκανε ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρετρό hairstyle που επιμελήθηκε το κομμωτήριο Timos Hair Group, με ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά το οποίο ταίριαζε εξαιρετικά με το ανοιχτόχρωμο φόρεμά της.

Η κολυμπήθρα της μικρής εμπλουτίστηκε από κόκκινη ζέρμπερα και ροζ τριαντάφυλλα που συνδυάστηκαν με πλούσια πρασινάδα.

Αγαπημένη μου στιγμή ήταν, όταν οι καλύτεροί μας φίλοι Στέλλα Αμπαλάκη και Χρήστος Αγγελάκης, οι νονοί της μικρής μας πριγκίπισσας, της χάρισαν το όνομα Βασιλική, το όνομα της γιαγιάς της”, μοιράστηκε μαζί μας η Δήμητρα.

“Θα συμβούλευα τις μαμάδες να βρουν του κατάλληλους επαγγελματίες ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν και να χαρούν την ημέρα όσο πιο πολύ γίνεται, χωρίς να έχουν άγχος.”

Ο gamosmas.gr εύχεται στην μικρή Βασιλική μια ζωή πολύχρονη, χαρούμενη, ευλογημένη!

The Professionals:

Χτένισμα Μητέρας  – Κομμωτήριο Timos Hair Group

Στολισμός – “Filitsagovranou event’s FG”

Κεράσματα – Ζαχαροπλαστείο “Μελίκριτο” Σέρρες

Βαφτιστικά – “Fairytale”

Προσκλητήρια Μπομπονιέρες  – “Lagom Candles”

Μαρτυρικά – Moment’s By Eirini Argiariadou, Σέρρες

Προϊόντα Μακιγιάζ – Καλλυντικά Αμπαλάκης

Φωτογράφος – “Photometro Studio”, Σέρρες

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr