Γάμος Τα Χριστούγεννα: Mία Τεράστια Γιορτή Την Ομορφότερη Ημέρα Της Ζωής Σου!

2238

Χριστούγεννα! Η γιορτή, όπου το πνεύμα των ημερών, σε βοηθά να πραγματοποιήσεις έναν υπέροχο γάμο!

Χριστουγενιάτικος Γάμος

Τα Χριστούγεννα είναι αυτό το κομμάτι του χρόνου, όπου η υπερβολή επιβάλλεται, τα πάντα γύρω μας είναι υπέροχα στολισμένα και όλοι μπαίνουμε σε μία άκρως γιορτινή και κεφάτη διάθεση!

Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις τον γάμο σου, εάν επιθυμείς να δώσεις μία πιο glamour αίσθηση και να απογειώσεις την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!

Χρώματα, glitter, κουκουνάρια, και πολλά ακόμη στοιχεία, θα συνωμοτήσουν, ώστε να σου χαρίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Tα χρώματα

Δεν θα μπορούσε να ταιριάξει κανένα άλλο χρώμα περισσότερο από το κόκκινο!

Red Flowers

To χρώμα που έχει λατρευτεί όσο κανένα τα Χριστούγεννα, μπορεί να αναδείξει την ανθοδέσμη σου! Τα κόκκινα τριαντάφυλλα αν και φαντάζουν συνηθισμένα, αποτελούν μία all time classic επιλογή, την οποία αγαπούν να επιλέγουν πολλές νύφες!

Φυσικά το κόκκινο, μπορεί να αναδείξει και άλλα σημεία του γάμου, όπως για παράδειγμα τον στολισμό. Επίσης, ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν, θα σε απογειώσει! Μην φοβηθείς να το τολμήσεις.

Η δεξίωση

Στρέψτε όλη σας την προσοχή στη δεξίωση, καθώς τα Χριστούγεννα σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε κάτι το ξεχωριστό!

Δεξίωση Γάμου

Φυσικά δεν μπορείς να παραλήψεις τα κεριά! Αγαπημένο item για τον χειμώνα και ειδικά για τα Χριστούγεννα. Είναι το στοιχείο που θα αναδείξει τον ρομαντισμό που αναμφίβολα θα υπάρχει εκείνη την ημέρα, αλλά και θα τονίσει το elegant στοιχείο!

Μπορείς να στολίσεις τα κεριά σου, προσθέτoντας διάφορα διακοσμητικά τριγύρω και να δημιουργήσεις με αυτόν τον τρόπο μικρές συνθέσεις!

           

Ακόμα και το welcome drink, πρέπει να μυρίζει Χριστούγεννα! Μπορείς να επιλέξεις  ένα υπέροχο ζεστό ρόφημα σοκολάτας με λικέρ. Η ζεστασιά και η υπέροχη μυρωδιά θα αφήσουν στους καλεσμένους σου μία ονειρική γεύση.

Φυσικά, εάν προτιμάς να κινηθείς σε πιο κλασικές επιλογές, μπορείς να επιλέξεις έναν αφρώδη οίνο, στολίζοντας το ποτήρι με Χριστουγεννιάτικες πινελιές.

Η τούρτα

Είναι το σήμα κατατεθέν της δεξίωσης. Τη στιγμή που θα κάνετε την καθιερωμένη πρόποση και θα κόβετε την τούρτα, όλα τα φλας θα είναι στραμμένα επάνω σας. Επομένως, δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από μία υπέροχη τούρτα.

         

Εκμεταλλεύσου την εποχή και πρόσθεσε στην τούρτα σου φρούτα του δάσους, κουκουνάρια ή ακόμη και ρόδι. Είτε λευκή, είτε όχι, είναι βέβαιο πως το Χριστουγεννιάτικο κλίμα θα συμβάλει, ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Τα λαμπιόνια

Στολισμός

Μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις δεκάδες λαμπιόνια, ώστε να διακοσμήσεις τον γάμο σου! Επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Μπορείς επίσης, να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο backdrop για το τραπέζι των νεόνυμφων με λευκές γάζες και λαμπιόνια.

Διάβασε επίσης, ιδέες για έναν χειμερινό γάμομικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τον γάμο σου να διαφέρει και το νυφικό πέπλο των ονείρων σου!