Ζευγάρια Επιχειρηματιών: Μοιράζονται Μαζί Μας Μυστικά Της Επιτυχημένης Οικογένειας Και Επιχείρησης!

1525

Αποτελούν ζευγάρια πρότυπο! Έχουν καταφέρει να είναι άριστοι συνεργάτες και ερωτευμένοι σύντροφοι.

Τα ζευγάρια Επιχειρηματιών

Η οικογένεια, αποτελεί για όλους μας το απόλυτο σημείο αναφοράς. Η ζεστασιά, η αγάπη, η κατανόηση και η φροντίδα που δίνουμε και παίρνουμε από τους αγαπημένους μας, τρέφουν όλα τα ανώτατα συναισθήματά μας!

Πόσο εύκολο είναι λοιπόν, στις μέρες μας, να εργάζεσαι με το έτερό σου ήμισυ στην ίδια επιχείρηση; Συναντήσαμε, λοιπόν, τρία ζευγάρια επιχειρηματιών και μας έλυσαν όλες τις απορίες, εντυπωσιάζοντάς μας με τις απαντήσεις τους.

Ζουν μαζί, εργάζονται μαζί και μοιράζονται καθημερινά ακριβώς τις ίδιες συνήθειες και αγωνίες. Κι όμως, τα έχουν καταφέρει περίφημα και αυτό οφείλεται σε μικρά μυστικά, τα οποία μοιράστηκαν μαζί μας.

Συναντήσαμε τρία ζευγάρια επιχειρηματιών στις Σέρρες, τα οποία έχουν δημιουργήσει την ιδανική σχέση! Μία αξιοζήλευτη οικογένεια και μία επιτυχημένη επιχείρηση. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλα δείχνουν πως έχουν πετύχει.

Το Ανθοπωλείο Διάνθιστον, το Ινστιτούτο Αισθητικής & Διατροφής DL και το Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα, αποτελούν επιχειρήσεις όπου πίσω από την επιτυχία τους κρύβονται πολύ ευτυχισμένα ζευγάρια.

Ανθοπωλείο Διάνθιστον

“Παρά το γεγονός ότι περνάμε πολλές ώρες την ημέρα μαζί, έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Θα ήμουν ψεύτης αν σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν εντάσεις. Το μυστικό είναι να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην τραβάμε ποτέ το σκοινί”.

Ο κύριος Λαζαρίδης και η κυρία Τσατιταλίδου από την ημέρα του γάμου τους

Η γνωριμία του ζευγαριού μας γυρίζει στο 2001. Μία κοινή παρέα τους έφερε κοντά και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καταλάβει από την αρχή ότι θα έφταναν στα σκαλιά της εκκλησίας, η απόλυτη χημεία μεταξύ τους οδήγησε αναπόφευκτα στο μεγάλο βήμα της σχέσης τους.

Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio

Όπως μας τόνισαν, στηρίζεται ο ένας στον άλλον και αντιμετωπίζουν τη δουλειά σαν το δεύτερο σπίτι τους. Αυτό τους έχει οδηγήσει στο να έχουν διαμορφώσει μία αξιοζήλευτη επιχείρηση και μία υπέροχη οικογένεια!

Ινστιτούτο Αισθητικής & Διατροφής DL

“Όταν η κάθε μέρα είναι διαφορετική με τον άνθρωπό σου, αργά ή γρήγορα θα κάνεις το επόμενο βήμα. Με την γυναίκα μου ξεκινήσαμε ως συνάδελφοι, στην πορεία γίναμε συνέταιροι κι έπειτα καταλήξαμε ως οικογένεια. Παρά το γεγονός ότι δεν περνάμε χρόνο μαζί, επειδή ο κάθε ένας ακολουθεί το δικό του αυστηρό πρόγραμμα, υπάρχει αλληλοκατανόηση και αυτό είναι το μυστικό που μας κρατά δεμένους”.

Ο κύριος Δήμος και η κυρία Λαζαρίδη την ημέρα του γάμου τους

Ο Νίκος Δήμος και η Τάνια Λαζαρίδου, έως το 2002 ήταν δύο πολύ καλοί συνάδελφοι. Στη συνέχεια, ένας καφές έγινε η αιτία να ξεκινήσει μία πολύ όμορφη σχέση η οποία έφτασε να γίνει τετραμελής ευτυχισμένη οικογένεια.

Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio

Οι ομορφότερες στιγμές στην κοινή τους ζωή είναι αναμφισβήτητα η απόκτηση των 2 παιδιών τους. Δεν είχαν φανταστεί ποτέ, το πόσο πιο γοητευτική θα ήταν η κάθε μέρα, με 2 παιδιά στη ζωή τους.

Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα

“Κάποιες μέρες βρισκόμαστε συνέχεια, ενώ κάποιες άλλες βλεπόμαστε στα κλεφτά. Η δουλειά μας έχει απίστευτη πίεση και το μυστικό είναι να καταφέρνεις να ελέγχεις την έντασή σου. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τη χαρά και τη λύπη! Εμείς γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον και αλληλό-στηριζόμαστε πολύ ως ζευγάρι, ως συνεργάτες και ως φίλοι. Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ!”.

Ο κύριος Τσουβαλτζής και η κυρία Τζελέπη την ημέρα του γάμου τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε από πολύ μικρή ηλικία. Μόλις στα 17 η Γιώτα και στα 21 ο Γιώργος. Από τους πρώτους μήνες, γνώριζαν καλά ότι αυτή η σχέση θα κατέληγε σε γάμο. Το ήθελαν και οι δύο πολύ, καθώς είχαν βρει το άλλο τους μισό ο ένας στα μάτια του άλλου. Το 1995, λοιπόν, έκαναν το επόμενο βήμα και εκ τότε, είναι αχώριστοι!

Οι στιγμές που έχουν ζήσει έντονα είναι πολλές, όμως αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν όσες πρωταγωνιστούν τα 4 παιδιά τους. Με μεγάλη ευτυχία μας εξηγούν πως η μικρότερη, οκτάχρονη κόρη τους, ήταν μία τεράστια παράταση ζωής γι΄αυτούς, καθώς ζουν από την αρχή όλες τις ευτυχίες που τους χάρισαν τα 3 μεγαλύτερα παιδιά τους.

Σκεπτόμενοι τις ιστορίες αγάπης

Μπορεί μία σχέση που δοκιμάζεται στο σπίτι και στη δουλειά, να ενέχει συγκρούσεις και εντάσεις, όμως, αυτά τα ζευγάρια μας έδειξαν και μία άλλη πλευρά! Η αλληλοστήριξη, η κατανόηση και η αγάπη, τους οδήγησε στο να πετύχουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Και μην ξεχνάτε πως αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε και αυτόν που έχετε δίπλα σας να χαμογελάει!

Ευχαριστούμε τους: Δήμο Νίκο, Λαζαρίδη Νίκο, Λαζαρίδου Τάνια,Τζελέπη Γιώτα, Τσατιταλίδου Χρυσή και Τσουβαλτζή Γιώργο για την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησαν.

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τις 5 καλύτερες ιστορίες αγάπης από το 2018, τις χειμερινές προτάσεις διακόσμησης τραπεζιού σε γάμο από το Ανθοπωλείο Διάνθιστον και τις ομορφότερες ιδέες στολισμού σε rustic γάμο.