Ελίνα Κροδαλή: H Madame Shou Shou Μας Μιλά Για Την Εταιρία Που Αγαπήθηκε Σε Ελλάδα Και Εξωτερικό

1856

Η Madame Shou Shou πίσω από το label της, κρύβει μία ολόκληρη φιλοσοφία που θυμίζει μποέμ κοπέλα του ’30.

Ελίνα Κροδαλή | Madame Shou Shou

Κορδέλες, υφάσματα και patterns σαν από άλλη εποχή, κομμένα και ραμμένα με σύγχρονο τρόπο. Μία ιδιαίτερη ισορροπία μεταξύ vintage και νέου, που όχι μόνο γοητεύει το κοινό, αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κύμα αγάπης για την Madame Shou Shou.

Μία ανύπαρκτη φιγούρα, η οποία όμως, έχει εδραιωθεί για τα καλά στις συνειδήσεις μας και μας παρασύρει σε ρομαντικά ταξίδια και boem εικόνες και αρώματα.

Η Ελίνα Κροδαλή είναι η πιο χαρακτηριστική Madame Shou Shou, καθώς είναι η founder της εταιρίας. Το ogamosmas.gr, επικοινώνησε με την Ελίνα και η ίδια μοιράζεται μαζί μας τη φιλοσοφία της Madame Shou Shou αλλά και πληροφορίες για την bridal συλλογή της!

Bridal Συλλογή | Madame Shou Shou , Credits: Βασίλειος Παπαγεωργίου
  1. Το Madame Shou Shou είναι ένα brand το οποίο ήρθε απρόσμενα στη ζωή μας και όμως, όλοι έχουμε σχηματίσει γι΄αυτό μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα. Πώς το κατάφερες αυτό;

 “Κρατάς μια ταυτότητα και είσαι πιστός σε αυτήν. Η σταθερότητα, σταδιακά θα φέρει την ταύτιση που επιθυμείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους”.

  1. Μποέμ στοιχεία, αθεράπευτος ρομαντισμός και εικόνες σαν από άλλη εποχή, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της Madame Shou Shou. Πώς δένει όλη αυτή η ιδιαίτερη φιλοσοφία με το σήμερα;

“Δεν θεωρώ πως επιδιώκουμε μία σύνδεση μεταξύ παρόν – παρελθόν. Όλοι έχουμε ανάγκη να συνδεόμαστε με το παρελθόν μας! Η νοσταλγία της παλιάς εικόνας μας γεμίζει συναισθήματα. Είναι μία βαθύτερη ανάγκη του ανθρώπου που νιώθει αναπόφευκτα. Αν και για εμάς δεν έχει να κάνει με το πότε ή το πού. Έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε σήμερα. Το οποίο μπορεί να έχει επιρροές από το χθες”.

Bridal Συλλογή | Madame Shou Shou , Credits: Αλίσα Ιωάννου
  1. Τα νυφικά είναι μία σχετικά νέα προσθήκη στην δραστηριότητα της εταιρίας. Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την πρόκληση;

“Τα νυφικά προέκυψαν από τη ζήτηση των Shou Shou κοριτσιών. Bλέποντας το χαμόγελό τους και την ικανοποίησή τους, αποφασίσαμε να το κάναμε πιο οργανωμένα και πλέον έχουμε επίσημα την bridal συλλογή μας”.

  1. Τα Madame Shou Shou νυφικά, έχουν μία απλότητα, η οποία όμως συνάδει με έναν ιδιαίτερα αρχοντικό αέρα. Είναι δύσκολη αυτή η σύνδεση;

“Πιστεύω πως η απλότητα έχει την μεγαλύτερη φινέτσα και κομψότητα. Σαφώς τα προσεγμένα υφάσματα προσδίδουν αυτόν τον αέρα. Η αρχοντική ομορφιά, βέβαια, συνδέεται κυρίως με τη λιτότητα”.

  1. Πολλές νύφες, συνήθως έχουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό τους, όμως, όταν κάνουν το fit του νυφικού, συνειδητοποιούν ότι δεν τους ταιριάζει. Εσύ τι προτείνεις σε αυτές τις γυναίκες;

“Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δημιουργούμε μια διαπροσωπική σχέση με τις υποψήφιες νύφες. Μας ενδιαφέρει να τις γνωρίσουμε περισσότερο, ώστε να καταλάβουμε τον ψυχισμό τους και φυσικά το γούστο τους. Καλό βέβαια, είναι να δοκιμάζουν πολλά είδη και να δούμε στα μάτια τους ποιο τους ταιριάζει περισσότερο”.

Η Ελίνα Κροδαλή σε backstage προετοιμασία | Madame Shou Shou
  1. Κάθε νύφη είναι μοναδική και θέλει τη μέρα του γάμου της να λάμπει. Ποια «μαγική χρυσόσκονη» προσθέτει ένα νυφικό Madame Shou Shou εκείνη την ημέρα;

“Η bridal συλλογή της Madame Shou Shou, αποτελείται από φορέματα τα οποία είναι θηλυκά, χωρίς υπερβολές. Το βασικό στοιχείο που τα διακρίνει είναι η κομψότητα”.

  1. Ποια είναι η γυναίκα που θα λάτρευες να ράψεις το νυφικό της;

“Η Jenny m Walton εκφράζει έντονα την αισθητική της Μadame Shou Shou.”

  1. Έχεις ονειρευτεί το δικό σου νυφικό;

“Αυτό είναι μάλλον λίγο δύσκολο, επειδή κάθε φορά που σχεδιάζω ένα νυφικό φαντάζομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτό! Με τα χρόνια έχουν γίνει τόσα τα αγαπημένα μου που πραγματικά, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω”.

  1. Ποια είναι η πιο χαρακτηριστική Madame Shou Shou της χώρας;

“Πολύ ωραία ερώτηση! Βέβαια, για εμάς Μadame Shou Shou, είναι το κάθε κορίτσι που φοράει Madame Shou Shou ρούχα”.

  1. Έχεις σκεφτεί τα επόμενα βήματα της Madame Shou Shou;

 “Τα επόμενα βήματα μας οδηγούν στο εξωτερικό, έχοντας ήδη συνεργασίες με 30 χώρες. Η γκάμα είναι τεράστια και συνέχεια ανοίγουν νέες πόρτες που μας κάνουν να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε όλο και κάτι περισσότερο”.

Bridal Συλλογή | Madame Shou Shou

H Ελίνα Κροδαλή μας χάρισε μία μοναδική συνέντευξη και μας μετέφερε μία υπέροχη αύρα σαν από άλλη εποχή. Η Madame Shou Shou, εκτός από ένα άκρως επιτυχημένο brand, φαίνεται να είναι ένας τρόπος ζωής και αντίληψης. Μία φιγούρα με ρομαντική διάθεση που μοιάζει λίγο πολύ σε όλες μας!

Μπορείς επίσης, να βρεις σαγηνευτικά φορέματα για κάθε νύφη που αναζητά την πολυτέλεια από την Fashion Brides.