ΝΥΦΙΚΟ: Η Νέα Exclusive Collection ’19 Της Fashion Brides Θα Σε Εντυπωσιάσει (Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides)

2135

Φορέματα έργα τέχνης, με αέρινο στυλ, λεπτά υφάσματα, υφές που αγκαλιάζουν το σώμα και τις πιο περίτεχνες λεπτομέρειες. 

Είναι όλα όσα συνθέτουν τα μοναδικά νυφικά της νέας Exclusive Collection ’19 της Fashion Brides.

Οι δαντέλες, ο ρομαντισμός, τα κρύσταλλα και τα τούλια κοσμούν κάθε νυφική δημιουργία και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε νέας υποψήφιας νύφης. Χαρίζοντάς της κομψότητα, θηλυκότητα και χάρη καθ’ όλη τη διάρκεια του σημαντικού αυτού γεγονότος.

Femily 

Μία ξεχωριστή δημιουργία από ιδιαίτερη floral δαντέλα, κεντημένη με παγέτες. Τα off shoulders μανίκια τονίζουν όμορφα τους ώμους και προσδίδουν elagant πινελιές σε ένα girly stylish νυφικό.

Αδιαμφισβήτητα είναι ένα νυφικό που κολακεύει κάθε νέα και σύγχρονη γυναίκα. Καθώς το σχέδιο στη μέση με τη μικρή λεπτομέρεια του λευκού φιόγκου σε στυλ ζώνης κάνει τη μέση κάθε γυναίκας πιο φίνα.

Fashion Brides-Με κεντητά κρύσταλλα
Fashion Brides-Off shoulders νυφικό

Filomena 

Στην ίδια φιλοσοφία βρίσκεται και αυτό το λευκό φόρεμα που αναδεικνύει την κομψή πλευρά κάθε γυναίκας. Κλασικό princes νυφικό από μεταξωτό Mikado, sweet hart neck line και off shoulders μανίκια.

Fashion Brides-Φίνες λεπτομέρειες 

Fatima

Ένα φόρεμα που σίγουρα θα αγαπήσεις. Ο αέρινος χαρακτήρας του, οι πτυχώσεις που δημιουργούνται και η άλφα γραμμή αγκαλιάζει το σώμα μοναδικά.

Τα μανίκια, όπως και το μπούστο μοναδικό. Δημιουργούν μία bohimian διάθεση που κάθε alternative νύφη μπορεί να επιλέξει, για να ξεχωρίσει. Κάτι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο είναι η εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη, με λεπτές τιράντες από κρύσταλλα που το συμπληρώνουν άψογα.

Fashion Brides-Boho chic νυφικό
Fashion Brides-Μοναδικά υφάσματα

Francesca

Ίσως το νυφικό που κάθε κορίτσι ονειρεύεται πως θα φορέσει αυτήν τη μέρα. Η μακριά ουρά, τα κεντήματα από το μπούστο έως και το τελείωμά του, οι χρυσές λεπτομέρειες και τα κρυσταλλάκια συνθέτουν ένα φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η διαφάνεια στο μπούστο, αλλά και η ανοιχτή πλάτη είναι λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να λάμπεις και να αισθάνεσαι ξεχωριστή σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σου.

Fashion Brides-Με μακριά πριγκιπική ουρά
Fashion Brides-Με κρύσταλλα

Faidra

Ξεχωριστό στυλ νυφικού και άκρως εντυπωσιακό. Εξαιρετική επιλογή για μία καλοκαιρινή νύφη σε ένα νησί. Το συγκεκριμένο νυφικό αποτελείται από δύο κομμάτια. Αυτό της φούστας και του top.

Δύο ξεχωριστά κομμάτια αλλά άκρως μοναδικά. Η μακριά λευκή φούστα με τον αέρινο χαρακτήρα της και τη λεπτομέρεια της δαντέλας στη μέση, συνδέεται απόλυτα με το εξίσου δαντελένιο top, που κολακεύει τον κορμό απίστευτα. Τολμηρή επιλογή για νύφες σύγχρονες και δυναμικές!

Fashion Brides-Φούστα και top
Fashion Brides-Top με λεπτομέρειες δαντέλας

Fantasia 

Princess style, sweet hurt neck line, εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη και κεντημένα κρύσταλλα Swarovski. Στην φούστα ξεχωρίζει η γαλλική δαντέλα κεντημένη με παγιέτα.

Fashion Brides-Με διαφάνεια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Fenia 

Μεταξωτό τούλι και δαντέλα, tattoo effects και open back δημιουργούν ένα girly εντυπωσιακό φόρεμα.

Fashion Brides-Με δαντέλα και ρομαντική διάθεση

Flora 

Η επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να αναδείξει το ρομαντικό χαρακτήρα της. Mοναδικές λάμψεις και λεπτά τούλια που αποπνέουν αέρινο χαρακτήρα και αναδεικνύουν την θηλυκότητα κάθε νύφης.

Fashion Brides-Με εντυπωσιακό μπούστο

Franca 

Η κεντητή μακριά ουρά του είναι το κυρίαρχο στοιχείο που το κάνει τόσο ιδιαίτερο. Στην συνέχεια, η ανοιχτή πλάτη συμπληρώνει αρμονικά τη συνολική εικόνα και δημιουργεί ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Fashion Brides-Νυφικό με μακρυά ουρά

Τις Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, θα τις βρείτε επί της οδού Μεραρχίας 119, Σέρρες ή μπορείς να επικοινωνήσετε για ραντεβού στο (+30) 23210 65096  (+30) 23210 55949, Website www.fashionbrides.gr – facebook Fashion Brides – Instagram fashion___brides.