Τι Θα Πρέπει Να Περιέχει Η Βαλίτσα Σας Για Το Ταξίδι Του Μέλιτος

644

Η πιο συναρπαστική και fun στιγμή έφτασε. Είναι γεγονός πως η ημέρα του μυστηρίου σας τελέστηκε με απόλυτη επιτυχία και τώρα προετοιμάζεστε για ένα αξέχαστο honeymoon!

Έχετε οργανώσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και ανυπομονείτε για την στιγμή που θα είστε μαζί με το άλλο σας μισό ξαπλωμένοι και χαλαροί σε κάποια παραλία με το ηλιοβασίλεμα να σας συντροφεύει! Τι Θα Πρέπει Να Περιέχει Η Βαλίτσα Σας Για Το Ταξίδι Του Μέλιτος

Η οργάνωση της βαλίτσας απαιτεί έξυπνες και μεθοδικές ενέργειες. Ελαφριά ρούχα και κομμάτια-κλειδιά που θα σας καλύψουν σε κάθε σας ανάγκη από το πρωί έως το βράδυ, ώστε να απολαύσετε ξέγνοιαστα το ξεκίνημα της νέας σας κοινής ζωής.

Μαγιό

Είναι το πρώτο και κυριότερο ρούχο που θα πρέπει να βάλετε στην βαλίτσα σας. Αποτελεί ίσως και το πιο σημαντικό, καθώς θα περάσετε αρκετές ώρες στην παραλία.

Επιλέξτε σχέδια και χρώματα που θα μπορούν να συνδυαστούν και αντίθετα, ώστε να κάνετε αρκετούς διαφορετικούς συνδυασμούς στις beachwear εμφανίσεις σας.

Maxi dress

Θα δώσουν στις εμφανίσεις σας στυλ και έναν κοσμοπολίτικο αέρα και θα νιώθεται άνετη κάθε στιγμή της ώρας. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και σαν καφτάνι συνδυάζοντας το με το μαγιό σας.

Επιλέξτε έντονα χρώματα και μοτίβα που θα ταιριάζουν στο στυλ και στην διάθεση σας.

Flatfroms & τσάντα

Ξεχάστε τα ψηλοτάκουνα και επενδύστε σε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι flatfroms, τα οποία είναι άνετα και κομψά.

Επιπλέον μία μεγάλη ψάθινη τσάντα είναι ιδανική για την ζωή σας στο νησί. Θα χωράει όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα και θα συμπληρώνει την συνολική σας εικόνα άψογα!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το: Τα Απόλυτα Εσώρουχα Που Θα Ολοκληρώσουν Την Νυφική Σου Εμφάνιση!