ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ: Η Τεχνική Της Κρυολιπόλυσης Η Νο1 Επιλογή Της Άνοιξης (Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα)

642

Η άνοιξη έχει φτάσει και μαζί της η καλή διάθεση. Ήρθε η ώρα να πετάξουμε από πάνω μας  τα περιττά κιλά που μας βάραιναν το χειμώνα για να δείξουμε ακόμη πιο όμορφες!

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα,γρήγορα και αναίμακτα!

Το εξελιγμένο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα και η κορυφαία ομάδα αισθητικών του κέντρου συνδυάζει στόχο και αποτέλεσμα. Εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με μία νέα και εκσυγχρονισμένη διαδικασία κρυολιπόλυσης.

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης  λίπους και  τοπικού πάχους και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα.

Πως γίνεται;

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη.

Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος. Κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα, αυτά αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας για πάντα, με φυσική διαδικασία.

Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες σύμφωνα με το ανάλογο περιστατικό. Τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών είναι περίπου κάθε 30 ημέρες και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 45-60 λεπτά.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος όπου υπάρχει  τοπικό πάχος.

Πλεονεκτήματα του νέας γενιάς μηχανήματος κρυολιπόλυσης

  • Διαθέτει κεφαλές με τρισδιάστατη επιφάνεια εφαρμογής 360o, για ένα ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους στα επίμαχα σημεία
  • Επιτρέπει την ταυτόχρονη εφαρμογή 4 κεφαλών, για ολοκληρωμένα αποτελέσματα σμίλευσης του σώματος
  • Διαθέτει ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει την ταχύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποβολή των τοξινών
  • Οι κεφαλές του έχουν ευχάριστη αίσθηση και είναι εύκαμπτες για καλύτερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή σε πιο κυρτές περιοχές
  • Είναι το μοναδικό μηχάνημα, με το σύστημα αυτόματης ρύθμισης πίεσης, το οποίο μεταβάλλει την υποπίεση στον λιπώδη ιστό στη διάρκεια της θεραπείας, μειώνοντας τη στάση της αιματικής κυκλοφορίας των αγγείων και τον κίνδυνο δημιουργίας αιματώματος μετά τη θεραπεία
  • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός
  • Ισχυρή υποπίεση

Πότε βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα;

Το σύστημα Cryologie πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Cryolipolysis για την επιλεκτική στόχευση και την εξάλειψη των λιποκυττάρων. Αυτό γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία. Η διαδικασία αυτή χαρίζει γρήγορο αποτέλεσμα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά, με αναίμακτο τρόπο, χωρίς νυστέρι και πόνο, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές του σώματος.

Στις εβδομάδες που ακολουθούν της εφαρμογής τα λιποκύτταρα αυτά απομακρύνονται από τον οργανισμό με έναν απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.Τα αποτελέσματα του Cryologie είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα.

Τα εμφανή αποτελέσματα θα σας κάνουν να νιώσετε ξανά όμορφα με το σώμα σας!

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, θα το βρεις επί της οδού  Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς 23210 20432, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μπαδέκα Εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής-διαιτολογίας, αλλά και στο website www.mpadeka.gr.