Η Elegant Βάπτιση Του Αλέξανδρου Σε Γαλάζιες & Λευκές Αποχρώσεις

3041

 

Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την υπέροχη βάπτιση του παιδιού της Σέβης και του Ιωσήφ. Ενός όμορφου ζευγαριού που είχαμε τη χαρά να  φιλοξενήσουμε τον glamour γάμο τους στις σελίδες του ogamosmas, πριν από τρία χρόνια.

Την ημέρα της βάπτισης που επέλεξαν η Σέβη και ο Ιωσήφ για τον μικρό τους γιό, δεν είναι καθόλου τυχαία. “Η βάπτιση του παιδιού μας τελέστηκε στις 30 Αυγούστου του 2020 που είναι και μέρα της γιορτής του!! Όποτε είχαμε διπλή γιορτή… Τριπλή με τον παππού μας!!!” μας είπε η μητέρα.

Το μυστήριο

Το μυστήριο τελέστηκε στην ιερά μόνη Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα Σερρών. Πανέμορφο μοναστήρι σε έναν λόφο, μαγευτική θέα και διακόσμηση βγαλμένη από σελίδες παραμυθιού… Εμπνευστείτε κι εσείς μέσα από τις μοναδικές φωτογραφίες του Χρήστου Αντωνίου!

Ένα εντυπωσιακό dessert entrance περίμενε τους καλεσμένους στο προαύλιο της εκκλησίας, γεμάτο με γευστικά γλυκά σε ιδιαίτερα σχήματα και σχέδια και μία εντυπωσιακή τετραόροφη τούρτα από την Dora’s Art Cakes! Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που έδενε τέλεια με το φυσικό τοπίο!

Το λευκό, το γαλάζιο της θάλασσας και οι χρυσές πινελιές κυριάρχησαν σε όλες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης που επιμελήθηκε τόσο όμορφα η διακοσμήτρια Πασχαλία Τσιούλκα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος “Yades”, προσελκύοντας όλα τα βλέμματα των προσκεκλημένων! Το αποτέλεσμα ήταν μια παραμυθένια βάπτιση με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα!

“Νονοί του μικρού μας Αλεξάνδρου ήταν ο θείος του, Γεώργιος Πεφτίτσης και η σύζυγος του Σταυρούλα Μάγκογλου.”

“Όταν σχεδίαζα την βάπτιση του γιού μας παρακολουθούσα το «Ogamosmas.gr” και έπαιρνα ωραίες ιδέες. Κάτι που με βοήθησε αρκετά!”

Χώρος Δεξίωσης

Μετά τη βάφτιση του νεοφώτιστου, πραγματοποιήθηκε μια χαρούμενη δεξίωση στο κτήμα Νεραντζή σε ένα υπέροχο σκηνικό μέσα στην φύση! Μια εντυπωσιακή αψίδα από λευκά γαλάζια και χρυσά μπαλόνια και ένα άκρως πολυτελές σκηνικό με κρεμαστούς κρυστάλλινους πολυελαίους και  κηροπήγια, υποδέχονταν τους καλεσμένους σε μία chick ατμόσφαιρα!  Απολαύστε μέσα από το φωτογραφικό φακό του Χρήστου Αντωνίου κάθε στιγμιότυπο αυτής της μοναδικής βάπτισης!

“Αυτό που θα συμβούλευα στις υποψήφιες μητέρες που οργανώνουν τη βάπτιση του παιδιού τους είναι να διαλέξουν με ηρεμία τους κατάλληλους επαγγελματίες, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τη βάπτιση που ονειρεύονται…” μας είπε η μητέρα του Αλέξανδρου.

“Από την ημέρα της βάπτισης του παιδιού μας θα θυμάμαι τα πάντα!!!Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι γιατί όλα ήταν τέλεια! Μπορώ μόνο να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν με την βάπτιση μας για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα…!!” μας εκμυστηρεύτηκε η Σέβη.

Αλέξανδρε  η συντακτική ομάδα του ogamosmas.gr, σου εύχεται να είσαι γερός ευτυχισμένος και γεμάτος φως σε όλη σου τη ζωή!

The Christening Professionals:

Φωτογράφιση: Χρήστου Αντωνίου “Photometro”

Διακόσμηση:”Yades”

Κεράσματα – Τούρτα: “Dora’s art cakes”

Χώρος Δεξίωσης: Κτήμα Νεραντζή.

Μουσική Επιμέλεια: Dj Χάρης Δελλής

Ταχυδακτυλουργός: Μάγος Κούκος

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε Mία Βάπτιση Βγαλμένη Από Παραμύθι,την Πανέμορφη Βάπτιση Της Πετρίνας Με Θέμα Φλαμίνγκο Και Ανανά, την Πανέμορφη Φθινοπωρινή Βάπτιση Με Θέμα Το Αρκουδάκι Σε Αερόστατο, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail:info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr