Παραμυθένιος Γάμος Για Την Μαριάνθη Και Τον Σπύρο

1197

Ένα πανέμορφο ζευγάρι με τη δική του ρομαντική ιστορία αγάπης επέλεξε να ενωθεί για πάντα με έναν φθινοπωρινό γάμο στις Σέρρες, με τις επιλογές τους να δημιουργούν την πιο λαμπερή μέρα! 

Η Μαριάνθη και ο Σπύρος μετά από δέκα χρόνια γνωριμίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Οκτωβρίου του 2019, στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Τερπνή Σερρών και οι δύο πρωταγωνιστές ήταν πιο όμορφοι από ποτέ! Παραμυθένιος Γάμος

Η Μαριάνθη επέλεξε μια μοναδική νυφική δημιουργία από  τον οίκο νυφικών Evakrystel Nifika, με ιδιαίτερα κεντήματα λουλουδιών και swarovski πέτρες σε έναν εντυπωσιακό μπούστο, ενώ ο καλός της της χάρισε ένα ολόλευκο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, ενισχύοντας την αριστοκρατική εμφάνισή της!

H γνωριμία τους έγινε όταν πηγαίναν μαζί σχολείο. Η πρόταση γάμου για την Μαριάνθη ήρθε το 2018. “Ο Σπύρος μου έκανε πρόταση γάμου με… 40 πυρετό και να του κρατώ το χέρι…Κι εγώ δύσπιστη να τον πιστέψω, μήπως είχε παραισθήσεις από τον πυρετό!”

Το μυστήριο

Η νύφη, αέρινη και λαμπερή, συνάντησε τον καλό της στα σκαλιά της εκκλησίας και οι δυο τους με έντονη συγκίνηση και χαρά υποσχέθηκαν αιώνια αγάπη κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα ως ζευγάρι. Η μεγάλη μέρα εμπλουτίστηκε με λευκές συνθέσεις λουλουδιών και μια υπέροχη elegant –romantic διακόσμηση, δημιουργώντας το πιο ονειρεμένο σκηνικό για να φιλοξενήσει τη γιορτή της αγάπης τους.

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: “Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα από την ημέρα του γάμου μας είναι το μοναδικό αυτό συναίσθημα της ένωσης δυο ανθρώπων υπό τις ευλογίες Θεού και ανθρώπων!”

Οι κουμπάροι τους και φίλοι, Χρήστος και Στέλλα, βρέθηκαν δίπλα τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού, συμβάλλοντας στο μυστήριο με τον πιο καθοριστικό τρόπο.

Next day φωτογράφιση

Μοναδικές λήψεις από την next day φωτογράφισή τους κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα! Η Μαριάνθη και ο Σπύρος επέλεξαν να πραγματοποιήσουν μια υπέροχη next day φωτογράφιση στη φύση περπατώντας μαζί με το φωτογράφο τους από το Studio Charalampous κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια με φόντο τους καταρράκτες σε μια καταπράσινη τοποθεσία που ξεχειλίζει από ομορφιά!

Η συμβουλή της νύφης σε μία μέλλουσα νύφη: “Να μην συμβιβαστεί με τίποτα που δεν θα την ικανοποιήσει. Μπορούν όλα να γίνουν πραγματικότητα! Θα είναι το δικό της παραμύθι και η ίδια πρωταγωνίστρια!!”

“Ogamosmas πραγματικά με βοήθησε πολύ!! Ήμουν με χαρτί και στυλό, σημειώνοντας κάθε χρήσιμη πληροφορία σας!!”  μας εκμυστηρεύτηκε η Μαριάνθη.

Το υπέροχο video

Το βίντεο γάμου της Μαριάνθη και του Σπύρου επιμελήθηκε τόσο όμορφα το Studio Charalampous, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα highlights της μεγάλης μέρας! Από την προετοιμασία της λαμπερής νύφης που ήταν τόσο εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό φόρεμά της, την συνάντηση με τον καλό της στα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι την είσοδό τους στην glamorous δεξίωση του γάμου τους και το αξέχαστο γαμήλιο πάρτι τους! Κάθε στιγμιότυπο της μεγάλης μέρας θα σας γεμίσει με συναισθήματα!

Ο gamosmas σας εύχεται  “η κοινή πορεία σας να΄ναι στρωμένη με ροδοπέταλα, και η ευτυχία σας να΄ναι παντοτινή!”

The Wedding Professionals:

Φωτογράφος – Studio Charalampous

Nυφικό –  Evakrystel Nifika,

Mακιγιάζ –  Δήμητρα Τουλάκη

Περιποιήσεις προσώπου – Δέσποινα Χριστοδούλου

Xτένισμα – Κομμωτήριο Παπίκα Θεοδώρα

Γαμπριάτικο Κουστούμι – Παρατσουκίδης

Κοσμήματα – Κτίστης

Στολισμός Εκκλησίας – Τσιφούτη Στυλιανή

Γαμήλια Τούρτα – Ζαχαροπλαστείο Ντίνος

Αίθουσα Δεξίωσης – Siris Hotel

Μουσική Επιμέλεια – Dj Άγιος

Μουσική Ορχήστρα – Σκαπής Κώστας

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη ΠλαστήραΟ Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr