Ο Αυγουστιάτικος Γάμος Της Ελένης & Του Αλέξανδρου Σε Γήινες Αποχρώσεις

1827

Μπορεί να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του 2019, αλλά σήμερα θα μεταφερθούμε στην καρδιά του καλοκαιριού… 

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ταραρά και την Ελένη Μιτσικάρη, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους στις 17 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Σέρρες.

Τα ομορφότερα κλικ του γάμου

Ο Christos Antoniou Photography δημιούργησε ένα μοναδικό άλμπουμ φωτογραφιών για τον γάμο της Ελένης και του Αλέξανδρου που μας ταξίδεψε στο love story τους και στην πιο λαμπερή ημέρα της ζωής τους!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κάθε ξεχωριστή στιγμή του ζευγαριού από την προετοιμασία τους, το μυστήριο, το wedding party, αλλά και την next day φωτογράφιση.

Οι πινελιές της οργάνωσης 

Η Ελένη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της από το κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, το οποίο ήταν αέρινο με εντυπωσιακό μπούστο κεντημένο με λουλούδια.

Ο Αλέξανδρος κινήθηκε σε κλασικά χρώματα επιλέγοντας ένα κουστούμι σε navy blue αποχρώσεις από το κατάστημα Abito στις Σέρρες συνδυάζοντας το με γιλέκο και γραβάτα στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Οι ταμπά αποχρώσεις κυριαρχούσαν στην ζώνη και στο ρολόι του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παιδική και καλύτερή φίλη της Ελένης, Φωτεινή Μπαΐρα και ο συμφοιτητής και καλός φίλος του Αλέξανδρου, Κωνσταντίνος Γλυκός. Οι οποίο συνέβαλαν με μοναδικό τρόπο στην ένωση του ζευγαριού.

Το hair style της Ελένης επιμελήθηκε το Studio Alex επιλέγοντας ένα ανάλαφρο πιάσιμο με χαλαρές μπούκλες που συνδεόταν μοναδικά με το ύφος τους νυφικού, ενώ το bridal makeup ανέλαβε η κουμπάρα της Φωτεινή Μπαΐρα η οποία είναι αισθητικός και εργάζεται στην Αθήνα.

Τα κοσμήματα που επέλεξε το ζευγάρι ήταν από τα καταστήματα Χατζηνικολάου και ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι. Την οργάνωση και τον στολισμό του μυστηρίου ανέλαβε το Wedding Memory Μαριάννα. Οι pastel αποχρώσεις κυριαρχούσαν στον χώρο τονίζοντας τον ρομαντικό χαρακτήρα του ζευγαριού.

Η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία της Νάντιας Καριοφύλλη, ενώ το γαμήλιο party  πραγματοποιήθηκε στο Alexander Hotel στον χώρο της πισίνας και ο dj Θωμάς Τόλιος χάρισε την απόλυτη μουσική νότα στην βραδιά, εξελίσσοντας την σε ένα μεγάλο party που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Αναπολώντας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου

Στον γάμο μας είχαμε πάρα πολλούς φίλους, πολλοί από αυτούς ήρθαν από πολύ μακριά, ακόμη και από το εξωτερικό μόνο και μόνο για να παρευρεθούν στον γάμο μας. Λάβαμε τόση αγάπη από όλους κι αυτό μας έκανε να περάσουμε μαγικά!” Μας εκμυστηρεύτηκε η Ελένη.

“Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω σε κάθε μέλλουσα νύφη είναι να απολαύσει αυτή την ξεχωριστή μέρα, να μην αγχώνεται για λεπτομέρειες και να μην ξεχνάει την ουσία.”

Το ζευγάρι, επισκέφτηκε την Μήλο το πιο όμορφο νησί της Ελλάδας, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά και η Ελένη. Με υπέροχα πεντακάθαρα νερά, νόστιμο φαγητό και πολύ φιλικούς ανθρώπους!

The Wedding Professionals:

Photographer – Christos Antoniou Photography
Venue – Alexander Hotel 
Wedding Dress – Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
Make-up Artist – Φωτεινή Μπαΐρα
Hair Styling – Studio Alex
Jewellery – ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι & Χατζηνικολάου
DJ – Θωμάς Τόλιος
Flowers – Wedding Memory Μαριάννα
Wedding Sweets – Νάντιας Καριοφύλλη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr