Μαρία Κοτσώνα: Η Shoe Designer Που Αφήνει Το Δικό Της Στίγμα Στην Μόδα!

7070

Η Μαρία Κοτσώνα έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να κάνει τις γυναίκες να λατρέψουν τα handmade παπούτσια της!

Maria Kotsona in her Maeia Kotsona’s Handmade Shoes

Είναι μία πολύ εντυπωσιακή Κρητικιά, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της χαράζοντας μία αξιοζήλευτη πορεία. Λατρεύει τα ψιλοτάκουνα πέδιλα και σχεδιάζει ιδιαίτερα και εντυπωσιακά παπούτσια, τα οποία οι διάσημες Ελληνίδες αγαπούν να φορούν.

Η Μαρία Κοτσώνα έχει ήδη αποκτήσει τεράστιο κοινό και δεν είναι λίγες οι νύφες που της εμπιστεύονται τη δημιουργία μοναδικών bridal shoes, όπως τα έχουν ονειρευτεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε μας μιλά για την αγάπη της για αυτό που κάνει και τις νέες τάσεις στα νυφικά παπούτσια.

Maria Kotsona’s Handmade Shoes
-Δημιουργείς Handmade Shoes σε μία χώρα όπου οι γυναίκες λατρεύουν να προσέχουν τον εαυτό τους! Πώς ξεκίνησε αυτή η ενασχόληση;

“Λατρεύω τα παπούτσια και ήταν αναπόφευκτο. Την ώθηση, όμως, μου την έδωσε ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα δουλεύω μαζί του και είναι ο πατέρας μου, ο οποίος ασχολείται με το επάγγελμα πάνω από 20 χρόνια”.

-Κάνεις αναζητήσεις στα social media ώστε να πάρεις έμπνευση;

“Δεν κάνω εσκεμμένα αναζητήσεις στα social για να εμπνευστώ, μπορεί όμως να δω κάτι που είτε είναι σχετικό με την μόδα είτε όχι και να σκεφτώ πολλά σχέδια”. 

Maria Kotsona’s Handmade Shoes
-Περιέγραψέ μας το τέλειο νυφικό παπούτσι για μία νύφη.

“Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τέλειο νυφικό παπούτσι για μία νύφη, γιατί όλες οι γυναίκες είμαστε διαφορετικές και με διαφορετικό στυλ. Το ιδανικό όμως, είναι να βάλει η κάθε κοπέλα ό, τι την κάνει να νιώθει όμορφη και ό, τι έχει ονειρευτεί για εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δίνουμε μεγάλη προσοχή στην άνεση, στο να είναι ξεχωριστό και θηλυκό το κάθε μας σχέδιο και ότι ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα”.

Maria Kotsona’s Handmade Shoes
-Ποια χρώματα κυριαρχούν στα bridal παπούτσια σου και ποιο είναι το λατρεμένο σου υλικό για bridal παπούτσια;

“Στα bridal παπούτσια μου χρησιμοποιώ πολύ το γκλίτερ και το προτείνω. Ίσως είναι και το αγαπημένο μου. Όμως, μ’ αρέσουν επίσης τα μεταλλικά δέρματα, οι διαφάνειες, οι nude αποχρώσεις για κάτι πιο ήρεμο, αλλά και το χρώμα”! 

Maria Kotsona’s Handmade Shoes
-Πες μας μία Ελληνίδα Celebrity που αν σου ζητούσε να δημιουργήσεις παπούτσια μόνο για εκείνη, θα πετούσες από χαρά;

“Είμαι ευγνώμων που με έχουν φορέσει οι περισσότερες απ’ τις  Ελληνίδες celebrities. Για να απαντήσω, όμως, στην ερώτησή σας θα ήθελα να τα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου που πάντα θαύμαζα το στυλ της”.

Η ματιά μας για τα Maria Kotsona’s Handmade Shoes

H Μαρία Κοτσώνα είναι μία πολύ φιλόδοξη σχεδιάστρια παπουτσιών, η οποία αγαπά τα εκλεπτυσμένα σχέδια και γι΄αυτό έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στον χώρο της. Η ευκαιρία που δίνει σε γυναίκες να αποκτήσουν παπούτσια αποκλειστικά σχεδιασμένα γι’ αυτές, είναι υπέροχη, ιδιαίτερα μάλιστα για τις νύφες! Τα σχέδιά της αφορούν κάθε γυναίκα του σήμερα που αγαπά το σύγχρονο και εκλεπτυσμένο στυλ.

Maria Kotsona’s Handmade Shoes

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις την συνέντευξη της Άννας-Μαρία Μαζαράκη, την συνέντευξη της Ελίνας Κροδαλή (Madame Shou Shou) και τις 5 ιστορίες αγάπης που θα θυμόμαστε από το 2018!