5 Ιστορίες Αγάπης Από Το 2018 Που Θα Θυμόμαστε!

0
263

To 2018 μας πρόσφερε πολλές και ξεχωριστές ιστορίες αγάπης! Πέντε από αυτές, όμως, μας έκλεψαν την καρδιά.

Γάμοι που μας έκλεψαν την καρδιά

Έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερες προτάσεις γάμου και λαμπερά πρόσωπα είναι λίγα μόνο στοιχεία από όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Οι νύφες του Ogamosmas.gr, όπως φαίνεται, δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να μας συγκινούν μέσα από τις μοναδικές τους ιστορίες αγάπης!

1. Πρόταση γάμου στον Λευκό Πύργο!

Captured: Fotokinisi

Όταν η Αγγελική μας εξιστορούσε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Δημήτρης, δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε μία τόσο πρωτότυπη ιδέα! Ο εκλεκτός της καρδιάς της, την εντυπωσίασε και με το παραπάνω, καθώς για να τη ζητήσει σε γάμο, κρέμασε ένα τεράστιο πανό πάνω από τον Λευκό Πύργο, στο οποίο έγραφε με τεράστια γράμματα: “Θα με παντρευτείς;”.

Φυσικά, η Αγγελική δεν μπόρεσε να αρνηθεί και έτσι το ζευγάρι στις 7 Ιουλίου 2018, ένωσαν τις ζωές τους στην Καβύλη Έβρου! Άλλωστε, ποια θα μπορούσε να αρνηθεί τέτοια πρόταση;

2. Ο εφηβικός έρωτας που έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας

Captured: Konstantinos Roupelis

Η ιστορία της Ευτυχίας και του Λευτέρη θυμίζει ρομαντική ταινία εποχής! Η σπίθα του έρωτά τους άναψε στην εφηβεία και ο ενθουσιασμός, σύντομα μετατράπηκε σε ουσιαστική και απόλυτη αγάπη.

Το ζευγάρι κράτησε τις εφηβικές του υποσχέσεις και την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Τυρολόη Σερρών.

3. Τα Τρίκαλα, η Χίος και μία αγάπη που ξεπέρασε τα χιλιόμετρα

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

Η Στέλλα γύρισε το χρόνο στο 2016, όπου και γνώρισε τον Αγαπητό. Μιλώντας μαζί μας για τον άνθρωπό της, πλημμύριζε ευτυχία! Δεν το φανταζόταν πως δύο χρόνια αργότερα θα ντυνόταν νύφη στα Τρίκαλα και ο Αγαπητός θα την περίμενε στην εκκλησία.

Κι όμως, στις 6 Οκτωβρίου 2018, στην Λεπτοκαρυά Τρικάλων, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης. Πλέον, ζουν ευτυχισμένοι στη Χίο και η κάθε μέρα είναι μία ξεχωριστή περιπέτεια.

4. Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι

Captured: Photometro Studio | Dimitris Antoniou

H τυχαία γνωριμία της Εύης και του Γιάννη ήταν καθοριστική για τη ζωή τους. Ένα love story που ξεκίνησε αναπάντεχα, κατέληξε στην εκκλησία. Ο αγαπημένος της Εύης, γνώριζε πολύ καλά πώς να την κάνει να πει το μεγάλο ΝΑΙ.

Τα Χριστούγεννα του 2017, έκρυψε στο σπίτι το τριαντάφυλλο από την Πεντάμορφη και το Τέρας (αγαπημένο παραμύθι της Εύης) και φρόντισε να τοποθετήσει στα ροδοπέταλα το δαχτυλίδι που επέλεξε για την γυναίκα της ζωής του.

Με αυτόν τον παραμυθένιο τρόπο, το ζευγάρι βρέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης στις Σέρρες.

5. Ένας γάμος αφιερωμένος στην παράδοση

Captured: ArtCinematographersCy

Στις 7 Ιουλίου 2018, το Κίτι της Λάρνακας φιλοξένησε έναν άκρως παραδοσιακό Κυπριακό γάμο. Η γνωστή παρουσιάστρια Βαλεντίνα Νικολάου έδωσε το ομορφότερο ραντεβού της ζωής της με τον ηθοποιό Γιώργο Αναγιωτό.

Έξι χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους βρέθηκαν να βιώνουν μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους! Η οργάνωση του γάμου ήταν ένα τεράστιο αφιέρωμα στα Κυπριακά ήθη και έθιμα. Η ελιά και το σιτάρι ξεχώριζαν στη διακόσμηση, ενώ η απόλυτη αρμονία των γήινων χρωμάτων, δημιουργούσε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η δική μας ματιά

Το 2018 μας χάρισε ιστορίες αγάπης που μας εντυπωσίασαν και μας συγκίνησαν! Βέβαια, είμαστε σίγουρες, πως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ και πως το 2019 μας επιφυλάσσει νέες, μοναδικές ιστορίες, τις οποίες θα μοιραστούμε σύντομα με όλους εσάς.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη στήλη μας, Πραγματικοί Γάμοι, όπου θα βρείτε μοναδικές ιστορίες αγάπης!