Ο Παιχνιδιάρικος Γάμος Της Αναστασίας Και Του Σωκράτη Στις Σέρρες

1669

Η Αναστασία και ο Σωκράτης είχαν καταλάβει από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους ό,τι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και έτσι δεν άργησε να έρθει και η πρόταση γάμου.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στις 12 Ιουλίου του 2020 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στις Σέρρες. Δείτε αυτό τον πανέμορφο γάμο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και αισθανθείτε και εσείς την αγάπη αυτού του υπέροχου ζευγαριού!

Ήταν σε ένα ταξίδι με οικογενειακούς φίλους, όταν η Αναστασία έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της! Η πρόταση γάμου από τον Σωκράτη έγινε στη μαγική πόλη των Βαλκανίων, στο Βελιγράδι!

 Το μυστήριο

Ο Σωκράτης φορώντας ένα chick μαύρο κοστούμι, από τα ενδύματα Παρατσουκίδης, και κρατώντας μια πλούσια ανθοδέσμη σε λευκές και pastel αποχρώσεις, περίμενε ανυπομονώντας την αγαπημένη του, στη παλιά Μητρόπολη των Σερρών.

Η νύφη, κατέφθασε στη εκκλησία λάμποντας μέσα σε ένα εντυπωσιακό elegant νυφικό με μεταξωτή ιβουάρ δαντέλα και πέρλες στους ώμους, από τον Οίκο Νυφικών Rafaelias Brides.

“Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα από την ημέρα του γάμου μας είναι η συγκίνηση που ένιωσα. Όλα έμοιαζαν τόσο μαγικά και παραμυθένια!”, μας είπε η νύφη.

Στο πλευρό του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι, οι συγγενείς και φυσικά ο Βασίλης, κουμπάρος και αδερφός του Σωκράτη, που γεμάτος χαρά αλλά και συγκίνηση άλλαξε τα ιερά στέφανα στους νεόνυμφους.

Η αίθουσα δεξίωσης

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο Κτήμα Πέτρος & Μένια. Οι νεόνυμφοι περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά της φύσης και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα διασκέδασαν με κέφι και πολύ χορό μέχρι τις πρωινές ώρες υπό τους ήχους του Dj Panos Piretzis.

Next day φωτογράφιση

Η next day φωτογράφιση της Αναστασίας και του Σωκράτη θα σας μεταφέρει σε ένα καταπράσινο παραμυθένιο σκηνικό που θα σας συνεπάρει! Το ερωτευμένο ζευγάρι, θέλοντας να κρατήσει για πάντα αναλλοίωτες στο χρόνο τις αναμνήσεις του από την ευτυχισμένη περίοδο του γάμου του, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια υπέροχη next day φωτογράφιση έξω στη φύση.

Στη συνέχεια επέλεξαν να απαθανατίσουν τον έρωτά τους πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στο λούνα παρκ. Έγιναν και πάλι παιδιά, περνώντας μια ξέγνοιαστη μέρα στο πάρκο, διασκεδάζοντας και ποζάροντας στο φακό του φωτογράφου τους, Νίκο Σεϊδαρίδη! Ζωντανά, φωτεινά στιγμιότυπα, γεμάτα χρώματα και συναισθήματα θα σας κερδίσουν από την πρώτη ματιά… Απολαύστε τα!

Η συμβουλή της Αναστασίας σε μια μέλλουσα νύφη: “Να τα ζήσει όλα… Κάθε στιγμή αυτής της μέρας, είναι στιγμές ευτυχίας!! Να μην διστάσει να το μοιραστεί με όλους, μέσα από τον οδηγό του “ogamosmas.”

“Πραγματικά διαπίστωσα ότι ogamosamas με βοήθησε πολύ στην οργάνωση και στις ιδέες που έψαχνα για το γάμο μας” μας εκμυστηρεύτηκε η Αναστασία.

Ρομαντικό video

Απολαύστε τα μοναδικά στιγμιότυπα από την ημέρα αυτού του υπέροχου γάμου, μέσα από το ρομαντικό βίντεο του φωτογράφου Νίκου Σεϊδαρίδη, όπου αποτυπώθηκαν τα όμορφα συναισθήματα που κατέκλυζαν το ζευγάρι!

Ogamosmas σας εύχεται μέσα στα χρόνια, η αγάπη σας να αυξηθεί και να γίνεται ακόμη πιο δυνατή από μέρα σε μέρα, φωτίζοντας για πάντα το γάμο σας!

Wedding Profesionals

Nυφικό φόρεμα –  Rafaelias Brides

Γαμπριάτικο Κουστούμι – Ενδύματα Παρατσουκίδης

Χτένισμα – Κική Μηριτούδη

Στολισμός εκκλησίας – Maison des fleyrs, Σκούταρι Σερρών

Γαμήλια τούρτα – Ζαχαροπλαστείο “Αγνότης”, Σκούταρι Σερρών

Αίθουσα δεξιώσεων – Κτήμα Πέτρος & Μένια,

Μουσική Επιμέλεια –  Dj Panos Piretzis

Ορχήστρα – Κώστας Σκαπης

Φωτογράφος- Νίκος Σεϊδαρίδης – Sofinis

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Παραμυθένιος Φθινοπωρινός Γάμος Της Μαριάνθης Και Του Σπύρου, Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη ΠλαστήραΟ Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr