Ο Elegant Γάμος Της Πέπης & Του Γιάννη Με Λευκά Άνθη & Χρυσές Λεπτομέρειες

1159

Ο γάμος της Πέπης και του Γιάννη ήταν με μια λέξη, ονειρεμένος! Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και γιόρτασε τον έρωτά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα, λίγο πριν εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2021.Καλοκαιρινός Γάμος

“Παντρευτήκαμε στις 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας. Ο γάμος μας έγινε κάτω από διαφορετικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Αυτό όμως που θα θυμάμαι για πάντα είναι τα χαμόγελα όλων των καλεσμένων μας, που μας τίμησαν και χάρηκαν τόσο πολύ με την ευτυχία μας!” μας είπε η νύφη.

Η Πέπη επέλεξε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό αέρινο νυφικό φόρεμα με τούλι, σε ιβουάρ τόνους, κεντημένο με συμμετρικά μοτίβα από τον οίκο νυφικών Fashion Brides. Ο εντυπωσιακός μπούστος με ιδιαίτερα 3D κεντήματα λουλουδιών και διάσπαρτα στρας, χάρισε στη νύφη μια λαμπερή και άκρως παραμυθένια εμφάνιση!

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας” Γνωριστήκαμε την ημέρα που έγινα νονά. Ο Γιάννης ήταν καλεσμένος στη βάφτιση από τους κουμπάρους μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Η πρόταση γάμου έγινε τον Ιανουάριο του 2020. Ο Γιάννης γονάτισε και με ρώτησε εάν θέλω να γίνω η γυναίκα του, δίνοντας μου το δαχτυλίδι της μητέρας του, που για εμάς είχε μεγάλη συναισθηματική αξία!”

Η Πέπη και Γιάννης επέλεξαν χρυσές handmade βέρες από το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Στέφανος Χατζηδημητρίου, κρατώντας τις ομορφότερες αναμνήσεις τους φορεμένες για πάντα επάνω τους.

Ο Γιάννης επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι  σε άνετη γραμμή με μοντέρνο fit, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Το μυστήριοΚαλοκαιρινός Γάμος

Η Πέπυ πιο όμορφη από ποτέ, μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της φόρεμα , συνάντησε τον εκλεκτό της καρδιάς της μέσα σε ένα υπέροχο ανθοστολισμό στον αύλειο χώρο της εκκλησίας. Χρυσά διακοσμητικά stand και μοντέρνα centerpieces σε γεωμετρικά σχήματα προσέθεταν ένα elegant touch σε αυτό το πανέμορφο σκηνικό, κάνοντάς το ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Κουμπάρος σε αυτόν τον όμορφο γάμο έγινε ο Ζιάκας Βασίλης, παιδικός φίλος του Γιάννη.

Nextday φωτογράφιση

Παρέα με τον φωτογράφο τους η Πέπη και ο Γιάννης πέρασαν μια αξέχαστη nextday φωτογράφιση στη φύση και σε μαγευτικές τοποθεσίες. Μεταφερθείτε στα όμορφα φυσικά τοπία και απολαύστε τρυφερά στιγμιότυπά τους μέσα από τις πιο κάτω φωτογραφίες!

“Αυτό που θα συμβούλευα σε μια υποψήφια νύφη που τώρα οργανώνει το γάμο της, είναι να απολαύσει και να ζήσει την κάθε στιγμή αυτής της μαγικής διαδρομής” μας είπε η νύφη.

“Το wedding blog Οgamosmas.gr με βοήθησε πολύ στην οργάνωση, καθώς είχα την ευκαιρία να επιλέξω τους κατάλληλους επαγγελματίες. Πήρα πολλές ιδέες που ταίριαζαν απόλυτα στον δικό μας γάμο” μας είπε η Πέπη.

 

Γαμήλιο ταξίδι

Ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι πραγματοποίησαν ο Γιάννης και η Πέπυ, μετά τον γάμο τους, στο όμορφο νησί της Νάξου, με την κυκλαδίτικη ομορφιά της και τις πανέμορφες χρυσές αμμουδιές!

Video γάμου

Το  Studio Charalampous με στιγμιότυπα από όλη την ημέρα του γάμου της Πέπης και του Γιάννη, δημιουργεί με τρόπο μοναδικό την κινηματογραφική ιστορία του ζευγαριού, κατορθώνοντας να μας μεταφέρει τον παλμό εκείνης της μέρας. Η συνάντηση του ζευγαριού μαζί με την προετοιμασία, αλλά και το ξέφρενο πάρτι τους στον μοναδικό πολυχώρο δεξιώσεων “Ναϊάς” ήταν από τις στιγμές που ξεχώρισαν στο υπέροχο wedding story του Studio Charalampous.

Ο gamosmas σας εύχεται “βίον ανθόσπαρτο” ανέφελο και τρισευτυχισμένο!

Wedding Professionals

Νυφικό Φόρεμα – Οίκος Νυφικών Fashion Brides

Νυφικό Μακιγιάζ – Αθανασία Καρμίρη

Νυφικό Χτένισμα – Harris Hair Club

Γαμπριάτικο Κουστούμι – Silenzio

Κοσμήματα – Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Στέφανος Χατζηδημητρίου

Στολισμός – El Decor

Γλυκά – Ζαχαροπλαστείο ”Αποστολος” Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Αίθουσα Δεξιώσεων – Κτήμα “Ναϊάς “

Μουσική – dj agios

Φωτογράφος – Studio Charalampous