Ο Φθινοπωρινός Γάμος Της Στέλλας Και του Αγαπητού Στα Τρίκαλα

4866

Η Στέλλα και ο Αγαπητός, ένωσαν τις ζωές τους χαρίζοντάς μας, μία μοναδική next day φωτογράφιση.

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κεραυνοβόλος έρωτας ριζώνει σε ένα ζευγάρι και σύντομα το οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Στέλλας Ζαννίκου και του Αγαπητού Κατσαρού. Το ζευγάρι δύο χρόνια μετά την γνωριμία του, βρέθηκε να βιώνει μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων.

Ένα Love Story που θυμίζει παραμύθι

“Γνωριστήκαμε πριν δύο χρόνια, στον γάμο της αδερφής μου. Ο Αγαπητός είναι συνάδελφος και φίλος του γαμπρού μου. Από την πρώτη στιγμή, κάτι με μαγνήτισε πάνω του. Δεν φαντάστηκα, όμως, λεπτό πως αυτός θα μπορούσε να είναι ο άντρας μου”.

Η σχέση τους, ήταν από την πρώτη στιγμή κάτι το ιδιαίτερο. Γνωρίζανε καλά πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ξεκινήσουν την κοινή πορεία στη ζωή τους. Δεν καθυστέρησαν καθόλου. Κι έτσι, δύο χρόνια αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου 2018, ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων, φιλοξένησε έναν καταπληκτικό γάμο!

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο αδερφός του Αγαπητού, Γιάννης Κατσαρός και ο ξάδερφος της Στέλλας Κώστας Συμιριώτης.

Ήταν όλα όπως τα ονειρεύτηκαν

Η οργάνωση του γάμου, ήταν κάπως δύσκολη, αφού το ζευγάρι μένει στη Χίο, ενώ ο γάμος, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα. Παρ΄όλα αυτά, τίποτα δεν κατάφερε να τους εμποδίσει, ώστε να είναι όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκαν.

Η Στέλλα έλαμπε μέσα στο υπέροχο costume made νυφικό της, από το Atelier Kallia.

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο μετρ στο είδος του Σάκης Γιαννούλας | S.G. Hairstyling, ενώ το έντονο μακιγιάζ της φρόντισε η Γιώτα Κουβούσση. Το κατακόκκινο κραγιόν της, απογείωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

Ο Αγαπητός προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι από τον οίκο Karakikes, ενώ πρόσθεσε μπορντό λεπτομέρειες.

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

Το ζευγάρι, πραγματοποίησε μία υπέροχη δεξίωση για τους καλεσμένους στην αίθουσα δεξιώσεων Λείριο, ενώ ο Dj Sakis Valkaniotis απογείωσε το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ρίχνοντας μία κλεφτή ματιά στο γάμο

“Όταν άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου και είδα τον άνθρωπό μου ντυμένο γαμπρό, ένιωσα λες και βρίσκομαι σε παραμύθι! Ζούσα το απόλυτο, εκείνα τα λεπτά. Τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου. Καθώς τον πλησίαζα, τον κοιτούσα επίμονα στα μάτια, περιμένοντας αυτό το βλέμμα που θα μου επιβεβαίωνε ότι κατάφερα να τον εντυπωσιάσω. Όταν έφτασα πια, δίπλα του, μου είπε ότι ήμουν πανέμορφη. Τίποτα δεν συγκρίνεται με εκείνες τις στιγμές”.

“Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ήμουν αφοσιωμένη στα λόγια του παπά. Προς το τέλος, ο Αγαπητός μου ψιθύρισε: “Είμαι ευτυχισμένος, σ’ αγαπώ!””.

Η Στέλλα, συμβουλεύει τις νύφες του ogamosmas.gr, να απολαύσουν την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους καθώς θα την θυμούνται για χρόνια.

Οι φωτογραφίες που λατρέψαμε

Ο Vasileios Tsarouchas και το PhotoXstation Studio, εξασφάλισαν υπέροχες εικόνες από την next day φωτογράφιση!

Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstudio
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstudio
Captured: Vasileios Tsarouchas | PhotoXstation

The Wedding Professionals:

Wedding Dress  –  Atelier Kallia (Costume Made)
Venue – Λείριο
Make-up Artist – Γιώτα Κουβούσση
Hair Styling – Σάκης Γιαννούλας ( S.G. Hairstyling)
DJ – DJ Sakis Valkaniotis
Costume – Karakikes

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον ρομαντικό γάμο της Αγγελικής και του Δημήτρη, τον εντυπωσιακό γάμο της Βαλάντως και του Λεωνίδα στην Κύπρο, και τον γάμο με αρχαιοελληνικό ύφος της Αλεξάνδρας και του Ανδρέα.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr