Ο Αυγουστιάτικος Γάμος Της Μαρίας Και Του Πασχάλη

1726

Ο Αυγουστιάτικος γάμος της Μαρίας και του Πασχάλη ήταν η απόλυτη αναφορά στον ρομαντισμό!

Captured: Studio Charalampous

Οι καλοκαιρινοί γάμοι αποπνέουν πάντα μία ιδιαίτερη αίγλη. Σήμερα, φιλοξενούμε έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο, της Μαρίας Δρόλιου και του Πασχάλη Μοσχάκη.

Το ομορφότερο ραντεβού του ζευγαριού

Στις 15 Αυγούστου 2018, ο Ι.Ν. Ιωάννου Θεολόγου στις Σέρρες, γέμισε από φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε μία από τις ομορφότερες στιγμές της Μαρίας και του Πασχάλη.

Ξεχωριστή θέση είχε η Χρύσα Τανούλη. Η πρώτη και αγαπημένη ξαδέρφη της Μαρίας, πάντρεψε το ζευγάρι, πλημμυρισμένη από συγκίνηση!

Captured: Studio Charalampous

Παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ο ένας τον άλλον από το 2010, κάποια εμπόδια τους άφησαν χώρια, έως το 2012, οπότε επιτέλους κατέληξαν ζευγάρι, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία.

“Θέλω να σας πω, ότι μου έκανε δύο προτάσεις γάμου! Η πρώτη συνέβη το 2013. Τότε απλά μου ανακοίνωσε πως όταν γίνει 27 θα με παντρευτεί, προσφέροντάς μου ένα δαχτυλίδι Michael Kors. Η δεύτερη, έγινε 5 μέρες πριν το γάμο, με δαχτυλίδι, σαμπάνιες και όλα τα απαραίτητα!”.

Η οργάνωση του γάμου

Το ύφος του γάμου κινήθηκε σε ρομαντικά μονοπάτια. Ένα concept που εξυπηρέτησε άψογα το κατάστημα Marilyn. Από το ίδιο κατάστημα η Μαρία, βρήκε το νυφικό που ονειρευόταν! Κομψό με δανδελένιες λεπτομέρειες, αγκάλιαζε μοναδικά το σώμα της.

Τις ανάλαφρες μπούκλες της, δημιούργησε η Αναστασία Σιδηρά, ενώ το γήινο μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Δημητρίου.

Captured: Studio Charalampous

Ο Πασχάλης, επέλεξε το κοστούμι του από το κατάστημα Symbolo, σε μπλε απόχρωση.

Captured: Studio Charalampous

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία υπέροχη δεξίωση στο Κτήμα Μύλος, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Σταυριανού (DJ Agios).

Η Μαρία και ο Πασχάλης εντυπωσίασαν, χορεύοντας το “Γι’ αυτό σ’ αγαπώ” του Γιώργου Γιαννιά, με χορευτικό που έμαθαν από τη σχολή χορού Sioti Moving Art.

Ο φίλος του ζευγαριού Κώστας Πανταζής, τους δημιούργησε μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα με τα αρχικά του ζευγαριού και μία μεγάλη καρδιά.

Οι ομορφότερες στιγμές του γάμου

“Ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα. Όταν τον είδα στην εκκλησία, συγκινήθηκα πολύ. Το ίδιο και ο Πασχάλης. Αυτή η στιγμή ήταν κάπως πιο ιδιαίτερη από τις υπόλοιπες”.

“Δεν χρειάζεται να σας καταβάλει το άγχος. Αυτό είναι το μυστικό για να ευχαριστηθείς την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου! Εμείς ζήσαμε ένα ατέλειωτο party, ακριβώς επειδή αφήσαμε το άγχος στην άκρη”.

Tα πιο ιδιαίτερα κλικ

Το Studio Charalampous, απαθανάτισε τις ομορφότερες στιγμές του γάμου, στον φωτογραφικό του φακό. Κάποιες από αυτές, πραγματικά τις αγαπήσαμε!

Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured; Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous
Captured: Studio Charalampous

Επίσης, μπορείτε να δείτε το μοναδικό Pre-wedding video, που τους ετοίμασε το Studio Charalampous.

The Wedding Professionals:

Photographer – Studio Charalampous
Wedding Decor – Marilyn
Venue – Κτήμα Μύλος
Wedding Dress – Marilyn
Make-up Artist – Κωνσταντίνα Δημητρίου
Hair Styling – Αναστασία Σιδηρά
DJ – Dj Agios (Γιώργος Σταυριανός)
Costume – Symbolo

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον παραδοσιακό γάμο της Άννας και του Νίκου, τον vintage γάμο της Θεοδώρας και του Τάσου, και τον γάμο με αρχαιοελληνικό ύφος της Αλεξάνδρας και του Ανδρέα.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr