Ο Γιώργος και η Άννα, ένα όμορφο ζευγάρι, αποφάσισε να ενωθεί για πάντα στις 28 Αυγούστου του 2021, στη πόλη των Σερρών.ΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ένας γάμος τόσο ιδιαίτερος, όσο και ρομαντικός, τόσο μοντέρνος και ταυτόχρονα παραδοσιακός, είχε όλα τα στοιχεία από τον πληθωρικό χαρακτήρα του ζευγαριού. Χαθείτε στην ομορφιά αυτού του υπέροχου γάμου μέσα από τις φωτογραφίες του Plano Studio photography.ΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

“Η αγάπη μας για τα ποντιακά μας έφερε κοντά. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε μέσω κοινού μας φίλου σε κάποιες εκδηλώσεις, χωρίς να έχουμε στην αρχή έκδηλο ενδιαφέρον. Ύστερα από μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μου, αφού συναντηθήκαμε μερικές φορές, νιώσαμε τόσο οικεία ο ένας με τον άλλον, που “ανοίξαμε” τις καρδιές μας. Το ενδιαφέρον του ήταν πολύ μεγάλο. Δεν έχανε την ευκαιρία να έρθει να με συναντήσει, παρόλο που μέναμε σε διαφορετικές πόλεις.”

“Η πρόταση γάμου έγινε όταν διανύαμε την περίοδο εγκλεισμού, λόγω covid. Αν και το είχαμε αναφέρει κάποια στιγμή, όχι όμως ουσιαστικά. Η πρόταση έγινε δια…τηλεφώνου, λόγω της εργασίας του Γιώργου. Την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε, η χαρά μας ήταν ανείπωτη!” μας εκμυστηρεύτηκε η Άννα.ΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Από την πρώτη στιγμή ξεχωρίσαμε την κομψή εμφάνιση της νύφης. Η Άννα επέλεξε ένα νυφικό από την πλούσια συλλογή του οίκου Fashion Brides σε Α γραμμή, καλυμμένο με δαντέλα  από την κορυφή μέχρι την ουρά. Το θηλυκό V άνοιγμα στο μπούστο ήταν διακοσμημένο με στοιχεία δαντέλας κεντημένη με χάντρες ,πέρλες και παγιέτα. Τη νυφική της εμφάνιση ολοκλήρωσε μία εκπληκτική τιάρα, χαρίζοντας της λάμψη και ρομαντικότητα!

Το «Νυφέπαρμα»

Λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερωτευμένο ζευγάρι, ακολούθησε το έθιμο «Νυφέπαρμα» . Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης ο γαμπρός και οι κουμπάροι περίμεναν την νύφη με τη συνοδεία συγγενών, φίλων και μουσικών οργάνων . Ο Γιώργος, εξίσου κομψός, επέλεξε ένα μπλε ρουά κοστούμι το οποίο συνδύασε τέλεια με σατέν ασημί γραβάτα.

Ο στολισμόςΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο λευκός διάδρομος στο προαύλιο της εκκλησίας περιστοιχισμένος από χρυσά stands και λευκά κεριά , το dessert table με elegant λεπτομέρειες και οι κυκλικές αψίδες με άνθη σε παστέλ αποχρώσεις  δεσπόζουν στη διακόσμηση, συνδυάζοντας την κομψότητα και τον ρομαντισμό.

Το μυστήριοΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και το ζευγάρι έχει κάθε λόγο για να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Ο Χώρος ΔεξίωσηςΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο όμορφο πάρτι που ακολούθησε στο κτήμα Σέρρες Παλλάς”, το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά και τον έρωτά του παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς! Ο Γιώργος και η Άννα επέλεξαν μία τριώροφη minimal γαμήλια τούρτα στολισμένη με αληθινά λουλούδια από το ζαχαροπλαστείο “Μακεδονικό”. Ακολούθησε μια νύχτα με πάρα πολύ κέφι, χαμόγελα, θετική ενέργεια, και πολύ, πολύ χορό μέχρι τις πρωινές ώρες, κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής λύρας, του κλαρίνου και το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα του Dj Michos.

Σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα του ερωτευμένου ζευγαριού, κουμπάροι τους ήταν οι αγαπημένοι τους φίλοι Βασίλης Κουτσογιάννης Γκαρέτσας και Μαρία Τσούκα.

“Ήταν όλα πολύ όμορφα! Μαγικά θα έλεγα! Oι συγγενείς και oi φίλοi που ήρθαν χάρηκαν πραγματικά με την χαρά και την ευτυχία μας!!! μας είπε η νύφη.

Next day φωτογράφισηΓΑΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η next day φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο γραφικό πέτρινο χωριό στις Σέρρες, το Χιονοχώρι, χαρίζοντας ένας vintage σκηνικό και ένα αέρα άλλης εποχής σε συνδυασμό με τα μοναδικά χρώματα που χαρίζει ο καλοκαιρινός ήλιος στον ουρανό. Η αγάπη του ζευγαριού ξεδιπλώθηκε μπροστά από τον φακό σε μια ρομαντική φωτογράφιση που απόλαυσαν πολύ και οι δυο.

“Σαν συμβουλή μου σε μια νύφη που πρόκειται να παντρευτεί θα έλεγα πως το βασικότερο είναι να προσπαθήσει να είναι ήρεμη και να μην αγχώνεται. Να κάνει ένα καλό πλάνο με όλες τις υποχρεώσεις και ότι πραγματοποιεί να αφαιρείται από την λίστα. Να μη διστάσει να ζητήσει βοήθεια από τους επαγγελματίες του χώρου ακόμα και για το πιο απλά. “

Ο gamosmas.gr σας εύχεται μέσα από κάθε χαρά, κάθε δυσκολία,
κάθε μικρή και μεγαλύτερη καθημερινή στιγμή,
να σας ενώνει αληθινή αγάπη ολοένα και περισσότερο!

The Wedding Profesionals

  • Νυφικό : FASHION BRIDES
  • Νυφικό Μακιγιάζ :Iliana Sgr
  • Νυφικό Χτένισμα: Venus Serres
  • Γαμπριάτικο κουστούμι :GRUPPO BIZZARO
  • Στολισμός:FlowerPlants Mosxoliou
  • Γαμήλια Τούρτα & Ατομικά Γλυκά: Ζαχαροπλαστείο “Μακεδονικό”
  • Αίθουσα Δεξίωσης: ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΛΛΑΣ
  • Φωτογράφος: Plano Studio-photography
  • Μουσική: Λύρα – Τραγούδι: Κώστας Θεοδοσιάδης
    Κλαρίνο: Γιάννης Ξανθόπουλος
    Dj :Anastasios Michos
  • Προσκλητήρια: Σωτηρόπουλος

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη ΠλαστήραΟνειρικός Γάμος-Βάπτιση Της Ελευθερίας Και Του Λευτέρη, Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του Στέργιου 

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr

Μην ξεχάσεις να δεις υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων στο Best Wishes!