Ρένα Δανατζή: H Editor Του Ogamosmas.gr, Αποκαλύπτει Τα Μυστικά Για Τα Αφιερώματα Γάμου

1055

Είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από κάθε αφιέρωμα γάμου. Επικοινωνεί με τις νύφες, καταγράφει τις ομορφότερες στιγμές τους, συλλέγει τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και ξεκινά!

Αποτυπώνει κάθε ιστορία αγάπης πλέκοντας τα λόγια με τις εικόνες, προσπαθώντας να κάνει κάθε αφιέρωμα μοναδικό. Είναι μέλος της ομάδας μας και μας μίλησε για το πώς βιώνει αυτή την εμπειρία.

Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio
-Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με την αρθρογραφία στο Ogamosmas.gr;

«Αρθρογραφώ από την εφηβεία. Για μένα είναι διέξοδος. Το αγαπώ πολύ. Παρ΄όλα αυτά, το να ασχοληθώ με το portal ogamosmas.gr, ήταν τεράστιο στοίχημα για μένα. Δεν είμαι παντρεμένη και η ιδέα του γάμου μέχρι πρότινος, μάλλον με άφηνε αδιάφορη.

Τα πράγματα όμως, άλλαξαν, από τότε που ξεκίνησα να επικοινωνώ με τις νύφες του Ogamosmas.gr. Μπορεί να ακουστεί παράξενο, όμως αυτές οι γυναίκες με έκαναν να αγαπήσω την ιδέα του γάμου και ό,τι αφορά τη γαμήλια διαδικασία».

-Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείς για τη δημιουργία ενός αφιερώματος;

«Αντιμετωπίζω κάθε αφιέρωμα ως μία ιδιαίτερη, μοναδική ιστορία αγάπης, που κάθε αναγνώστρια πρέπει να διαβάσει! Προσεγγίζω την κάθε νύφη, με ευγένεια και της ζητώ να μοιραστεί με τις αναγνώστριές μας τη δική της ιστορία. Οι απαντήσεις είναι σχεδόν πάντα θετικές! Τους εξηγώ, λοιπόν, το τι θα χρειαστώ και προχωρούμε.

Οι φωτογραφίες, είναι το Α και το Ω. Επομένως, αναζητώ επαγγελματικό υλικό, το οποία θα αποτυπώνει άψογα κάθε λεπτομέρεια εκείνης της ημέρας. Προτιμώ να επιλέγουν οι νύφες τις αγαπημένες τους λήψεις. Πιστεύω βαθιά πως η νύφη πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στη διαδικασία. Το αφιέρωμα είναι οι σκέψεις της, τα συναισθήματά της και τα όνειρά της. Εγώ απλά τα συντονίζω και τα τακτοποιώ σε μία σελίδα web».

-Αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία;

«Το σημαντικότερο μέρος της διαδικασίας φυσικά είναι η συνέντευξη. Όπως είναι λογικό, οι περισσότερες κομπλάρουν τα πρώτα λεπτά. Μην ξεχνάμε ότι είναι καθημερινές γυναίκες της διπλανής πόρτας οι οποίες δεν είναι εξοικειωμένες με δημοσιογράφους και συνεντεύξεις. Η δική μου δουλειά είναι να τις κάνω να αισθανθούν άνετα. Σαν να μιλάν σε μία φίλη. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, μου λένε και περισσότερα από όσα σχεδίαζα να τις ρωτήσω. Εκεί είναι το αγαπημένο μου σημείο! Νομίζω ότι καταφέρνω να τρυπώνω στο μυαλό τους, πάντα όμως με την ευγένεια που τους αρμόζει».

 
Ποιους επαγγελματίες εμπιστεύονται περισσότερο οι νύφες;

«Καθημερινά, επιβεβαιώνω πως οι επαγγελματίες που προτείνουμε μέσα από το Portal μας δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή. Τους συναντώ μέσα σε κάθε αφιέρωμα. Ακούω για αυτούς υπέροχα λόγια. Αισθάνομαι πως οι νύφες μας, εν τέλει ανακουφίζονται από την επιλογή τους να τους εμπιστευθούν και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας! Η ομάδα του Ogamosmas.gr, εργάζεται πολύ σκληρά και αυτό βλέπω πως αποδίδει καρπούς!».

-Ποια είναι η δική σου επιβράβευση;

«Το μεγαλύτερό μου άγχος, είναι να αρέσει στη νύφη το αφιέρωμά της. Τα λεπτά που μεσολαβούν από τη στιγμή που την ενημερώνω για την κοινοποίηση έως και την απάντησή της, η καρδιά μου χτυπάει εξίσου δυνατά. Αυτό νομίζω ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να συμβαίνει. Όσα αφιερώματα και να κάνω. Τα λόγια που λαμβάνουμε, είναι μοναδικά. Έχω συγκινηθεί πολλές φορές διαβάζοντας απαντήσεις από νύφες. Ειλικρινά νιώθω αυτές τις γυναίκες πολύ κοντά μου και χαίρομαι όταν καταφέρνω να δημιουργήσω κάτι που τους αρέσει».

-Έχεις κάποιο στοίχημα που θέλεις να πετύχεις αναφορικά με τα αφιερώματα;

«Τόσο για μένα, όσο και για όλη την ομάδα του ogamosmas.gr, η κάθε γυναίκα είναι μοναδική και καθημερινά προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσα θα βρουν στο portal μας. Το γεγονός, ότι καταφέρνουμε να τις κάνουμε ευτυχισμένες έστω για όσο διαβάζουν το αφιέρωμά τους, μας δίνει απίστευτη δύναμη και ικανοποίηση».

-Πώς μπορεί να επικοινωνήσει μία νύφη μαζί σου;

«Αρχικά, πρέπει να σου πω ότι η αγκαλιά μας είναι πάντοτε ανοιχτή για τις γυναίκες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Αυτό φυσικά, τους το γνωστοποιούμε μέσα από κάθε αφιέρωμα γάμου, όπου τους αναφέρουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να μοιραστεί με τις αναγνώστριές μας την ημέρα του γάμου της, μπορεί πολύ εύκολα να μας στείλει ένα μήνυμα στο facebook Profile:  Mairy Papadopoulou B, ή στο Facebook Pageogamosmas.gr  . Επίσης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω  του email: info@ogamosmas.gr.

Εμείς θα τις ενημερώσουμε πλήρως για ό,τι χρειάζεται και πολύ σύντομα θα αποκτήσουν το δικό τους αφιέρωμα γάμου”.

 

“Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να πω, πως η στήλη των Πραγματικών Γάμων είναι για όλη την ομάδα μας μία μεγάλη παρέα γυναικών, όπου η κάθε μία έχει τη δική της μοναδική ιστορία αγάπης. Οι γυναίκες που επισκέπτονται τη στήλη αυτή, έχουν ουσιαστικά μία τεράστια πηγή έμπνευσης, η οποία περιέχει πολλές και διαφορετικές ιδέες γάμου.

Προσκαλώ όλες τις νύφες, να γίνουν μέλη αυτής της παρέας και οι μοναδικές ιστορίες τους να κοσμούν το portal μας, δίπλα σε αφιερώματα γάμων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.  Οι αναγνώστες φτάνουν έως τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία. Είμαι σίγουρη, πως μέσα σ΄αυτούς, σίγουρα κρύβονται μοναδικές ιστορίες αγάπης στις οποίες σίγουρα αξίζει ένα μοναδικό αφιέρωμα!».

Η ομάδα του ogamosmas.gr, λατρεύει την στήλη των κοινωνικών, την οποία εσείς έχετε αναδείξει. Η Ρένα Δανατζή, καθημερινά εργάζεται, ώστε να αποτυπώνει νέες ιστορίες αγάπης τις οποίες μοιραζόμαστε μαζί σας. Είστε η δύναμή μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι΄αυτό!