Χειμερινός Γάμος: Τόλμησέ Το!

2323

Χειμώνας! Η εποχή του πλουραλισμού, των γιορτών και των υπέροχων ζεστών χρωμάτων. Η εποχή που μπορεί να απογειώσει τον γάμο σου.

Γάμος τον χειμώνα

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα φημίζεται για το μοναδικό της Καλοκαίρι και τον υπέροχο ήλιο που διαθέτει, ο Χειμώνας είναι μία εξίσου γοητευτική εποχή στη χώρα μας. Η έντονη γραφικότητα, έρχεται σε απόλυτο συνδυασμό με το γκρίζο τοπίο του Χειμώνα και τα ζεστά χρώματα απογειώνουν το αποτέλεσμα.

Ένας γάμος, λοιπόν, αυτήν την εποχή, μόνο υπέροχος μπορεί να είναι, αρκεί φυσικά, να επιλέξεις τον σωστό συνδυασμό υλικών και χρωμάτων.

Τα χρώματα 

Το μπλε χρώμα ταιριάζει απόλυτα στον χειμερινό γάμο

Ποιος δεν αγαπά τα σκούρα, βαθιά και γήινα χρώματα; Σκούρο μπλε, μπορντό, πράσινο σε συνδυασμό με το πάντα αρχοντικό χρυσό. Αυτές οι αποχρώσεις όχι απλά ταιριάζουν στον χειμερινό σου γάμο, αλλά είναι και ο λόγος που θα τον απογειώσουν!

Η εποχή επιβάλλει έντονες παλέτες με αντιθέσεις, επομένως, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Χειμερινά χρώματα τον γάμο σου
Το λευκό θα απογειώσει τον χειμερινό σου γάμο

Οι μπομπονιέρες

Μπομπονιέρες σε κουτί

Ο Χειμώνας είναι συνδυασμένος με γλυκά! Εκμεταλλεύσου αυτήν την υπέροχη σύμπτωση και δημιούργησε ιδιαίτερες μπομπονιέρες γάμου με σοκολατάκια και έντονα χρώματα κουτιού!

Μην ξεχάσεις τις υπέροχες συνήθειές μας. Κάθε Χειμώνα λατρεύουμε τα αποξηραμένα φρούτα σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς. Τι θα έλεγες να δημιουργήσεις το ευχαριστήριο γλυκό του γάμου σου με τόσο απλά υλικά;

Υπέροχα παστελάκια από ξηρούς καρπούς και φρούτα εποχής

Γεύσεις

Το menu της δεξίωσης, θα είναι το δυνατό σου χαρτί! Κάστανο, κουκουνάρι, φρούτα εποχής, άγρια μούρα! Λίγες μόνο από τις γεύσεις που μπορείς να προτιμήσεις, ώστε να καταπλήξεις όλους σου τους καλεσμένους.

Η σοκολάτα και τα φρούτα εποχής θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Στολισμός

Οι πρώτες ύλες που σου δίνει απλόχερα η φύση, θα γίνει ο καμβάς σου! Χρησιμοποίησε γυάλινα βάζα και διακόσμησέ τα με κουκουνάρια και φύλλα από φυτά εποχής! Ακόμη, μπορείς να δημιουργήσεις, υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία με τις πετσέτες γεύματος.

Μπορείς ακόμη, να διαβάσεις υπέροχες ιδέες για να στολίσεις με μοναδικό τρόπο το τραπέζι των καλεσμένων, μοναδικές λύσεις για να προσθέσεις greenery πινελιές στον γάμο σου και να βρεις όλα τα μυστικά για τον απόλυτο φθινοπωρινό γάμο.