Καλοκαιρινός γάμος γεμάτος λάμψη στις Σέρρες για τη Λίνα και τον Παναγιώτη!

0
2418

Ο σημερινός γάμος είναι ιδιαίτερος, πρωτότυπος και απόλυτα καλοκαιρινός και αυτό, είναι που τον κάνει τόσο μοναδικό!

Είναι ένας γάμος πολύ πολύ όμορφος, με λεπτομέρειες που τον κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο και μοναδικό.

Η ιστορία αυτού του ζευγαριού σε καλεί να την ανακαλύψεις έτσι απλά, μέσα από τις εικόνες τους. Είσαι έτοιμη;

Ο λόγος τη Λίνα Τζίντζιου και τον Παναγιώτη Γκοντινόπουλο, που το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην πόλη των Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Ήταν θα λέγαμε μοναδικός ο τρόπος που, αυτό το ζευγάρι αποτυπώνει την αγάπη του μέσα από τις φωτογραφίες, και για αυτό μας εντυπωσίασε. Ενώ, εξίσου εντυπωσιακό, ήταν το γεγονός πως όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι και γεμάτοι χαρά.

Άλλωστε, τόσο το ζευγάρι, όσο και οι φίλοι τους, διασκέδασαν πραγματικά με τη ψυχή τους σε αυτόν το γάμο και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα παρακάτω, όπως μπορείς να δεις και μόνη σου.

Τη φωτογράφιση του γάμου τους, λοιπόν,  ανέλαβε ο Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio αποτυπώνοντας την πραγματική αγάπη της Λίνας και του Παναγιώτη σε κάθε κλικ του! Αλήθεια δεν είναι πανέμορφο ζευγάρι;

Λίνα και o Παναγιώτης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ