ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Επιλέγοντας Ένα Rustic Χώρο Κοντά Στο Δάσος

1918

Ένας φοβερός χώρος, για να γιορτάσετε τη δεξίωση βάπτισης του πιο αγαπημένου σας προσώπου βρίσκεται στην Κοιλάδα Σερρών.

Η βάπτιση είναι ένα από τα σημαντικότερα ήθη και έθιμα στην Ελλάδα. Καθώς μετά το γάμο, αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη «γιορτή» της οικογένειας.

Συνήθως, μάλιστα, συγγενείς και φίλοι, την περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Όχι μόνο για την ευλογία του παιδιού, αλλά και για το γλέντι που ακολουθεί μετά το μυστήριο.

δεξίωση δεξίωση δεξίωση

Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε το Εστιατόριο Ντομάτα, στην Κοιλάδα Σερρών, ως μία εξαιρετική πρόταση για εκείνη την τόσο σημαντική για εσάς και την οικογένειά σας μέρα.

Ένα εστιτόριο που αποτελεί μίας παραδοσιακή και πολύ επιτυχημένη λύση για εκείνη την ημέρα. Εκεί, όλοι θα απολαύσουν το φαγητό σε μία φιλική ατμόσφαιρα. Ενώ η ζωντανή ορχήστρα θα δημιουργήσει το απαραίτητο κέφι που αναζητούσατε για χορό και ξεφάντωμα.

δεξίωση
Εστιατόριο Ντομάτα

δεξίωσηδεξίωση δεξίωση δεξίωση

Έτσι, σε ένα φιλικό, ζεστό και πολύ φιλόξενο περιβάλλον, συνδυασμένο με πλούσιο μενού, που περιλαμβάνει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, θαλασσινά και ψητά σχάρας, το Εστιατόριο Ντομάτα, μπορεί να φιλοξενήσει μία βάπτιση με λίγους καλεσμένους.

Χαρίστε, λοιπόν, σε εσάς και τους καλεσμένους σας την απόλυτη ικανοποίηση από τις απολαύσεις της κουζίνας του Εστιατορίου Ντομάτα, γευόμενοι τα πιάτα ή το μενού, που εσείς επιθυμείτε. Πιάτα προσεκτικά φτιαγμένα, με αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά, μέσα από συνταγές, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

δεξίωση
Εστιατόριο Ντομάτα

δεξίωση δεξίωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εστιατόριο Ντομάτα στην Κοιλάδα των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Εξοχών 53 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 55433.