Ένας Παραμυθένιος Γάμος Για Τη Γεωργία Και Τον Σωτήρη

0
615

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σου, έναν παραμυθένιο καλοκαιρινό γάμο, που συνέβη το Σεπτέμβρη και μας αφήνει με την καλύτερη γεύση και συναισθήματα. 

Ο λόγος για τη Γεωργία και το Σωτήρη οι οποίοι στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 έδωσαν υπόσχεση ενώπιον θεού και ανθρώπου, στον Ιερό ναό Αγίας Σοφίας στο κτήμα Γάλβα για τη νέα κοινή τους ζωή.

Από το πλευρό της Γεωργίας και του Σωτήρη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, που μαζί με συγγενείς και φίλους και γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το όμορφο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα ειδυλλιακό τοπίο με μία μαγευτική θέα και διακόσμηση περίμενε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν το νέο ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Η νύφη κομψή και πανέμορφη έλαμπε από ευτυχία, ο γαμπρός γοητευτικός και ανυπόμονος για τη μεγάλη στιγμή, όπως θα δείτε και μόνες σας παρακάτω.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Γεωργίας και του Σωτήρη, ανέλαβε το φωτογραφείο Foto klik αποτυπώνοντας χιλιάδες συναισθήματα σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik
Foto klik

H Γεωργία και o Σωτήρης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals 
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik